Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov – multitalent, multikunstner og dansk designikon med opsigtsvækkende og dragende designs, teksturer og farvekombinationer. Man kan sige, at Henrik Vibskov har sin helt egen unikke æstetik og den er vi faldet pladask for hos Langsamt. Designs og kvalitet, der taler til alle æstetikere uanset alder og giver dig holdbart kvalitets-tøj i holdbare materialer som hør, tencel og økologisk bomuld. Find dit nye yndlings stykke tøj her fra Henrik Vibskov.

Ingen kedelige tøjdage med Henrik Vibskov

Hos Henrik Vibskov er der ikke mange leverpostejsdage og grå regnvejrsdage, for dem kan man altid forvandle til solskinsdage med et stykke tøj. Henrik Vibskov tøj er nærmest et kunstværk i sig selv og en eksplosion af farver og prints i smukke tekstil-kvaliteter. Han er en kendt avantgarde modedesigner i både ind- og udland og ses på de store catwalks. Har været udstillet verden over og er professor ved Det Danske Design Akademi. Han er musiker og multikunstner. Kan du lide farvelade og spræl, så lover vi, at du ikke får kedelige tøjdage med Henrik Vibskov, men en glad garderobe, der giver glæde og daglig forelskelse.

Henrik Vibskov tøj – klassisk, vildt og gennemarbejdet kvalitet

Hos Henrik Vibskov finder du altid unikke designs og en æstetik fyldt af farver, veludførte detaljer og en gennemarbejdet finish. Opsigtsvækkende teksturer og farvekombinationer. Henrik Vibskov tøj er samtidig i en kvalitet, der holder sig smuk i årevis. Og dermed ikke bare giver tøjglæde i købsøjeblikket, men i mange år. Og som du nok har spottet, er kvalitet og det gode håndværk noget, vi sætter pris på i Langsamt.

Klæd dig uanset alder i Henrik Vibskov tøj

En ting, vi også har bidt mærke til hos Henrik Vibskov er den brede fanskare rent aldersmæssigt, som tiltaler os meget. Ser du et Henrik Vibskov show ser du modeller i alle aldre og det er bare dejligt at se! Ingen aldersbegrænsning og ingen udløbsdato hos Vibskov. Størrelsesmæssigt er de fleste Henrik Vibskov designs rummelige og mere fleksible end hos de fleste andre mærker, hvilket også er noget, vi er glade for hos Langsamt.

Henrik Vibskov tøj i miljøvenlige naturmaterialer: økologisk bomuld, uld, tencel & hør

Hos Langsamt elsker vi de gode, naturlige tekstiler og derfor glæder det os ekstra meget, at Henrik Vibskovs ekstravagante tøj & designs bla er i økologisk bomuld, tencel, hør eller uld. Tekstiler, vi selv elsker og derfor selvfølgelig vælger, når vi køber Henrik Vibskov tøj hjem til butikkerne. Der er plads til masser af tøjforelskelser hos Henrik Vibskov og har du det som os, så find hans smukke tøj og designs her. Der er både jakker, strik, kjoler, bukser og nederdele at vælge i mellem og blive glad for. Vil du se, mærke og prøve er du altid velkommen i butikken på Dybbølsgade på Vesterbro i København eller i Ringstedgade i Roskilde. Vil du sidde behageligt i din sofa og helst også prøve dit tøj i ro og mag hjemme, er du også velkommen til at bestille Henrik Vibskov online. I så fald glæder vi os til at pakke lidt Henrik Vibskov magi ind med kærlighed og sende din vej.

Køb de flotteste Henrik Vibskov-kjoler og andet design fra Vibskov online

Kan du slet ikke få nok af lækkert modetøj fra Henrik Vibskov, håber vi, at du vil tage dig god tid til at gå på opdagelse blandt de mange forskellige styles her. Uanset om du søger farvestrålende hverdagstøj eller tøj til brug ved særlige anledninger, kommer Vibskov dig til undsætning med den ene iøjnefaldende style efter den anden. Vælg dine favoritter her, og glæd dig til at føre dig frem med masser af selvtillid inden længe iført design fra fantastiske Henrik Vibskov.