Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Joha

Joha er et dansk mærke med undertøj og tøj til kvinder certificeret med EU-Blomsten og svanemærket. Deres populære bluser & toppe i uld/silke-blandingen er helt utrolig bløde og fås bla i den smukkeste dybe mørkeblå farve. Bluser & toppe er anvendelige året rundt, da materialet er både åndbart, tyndt, fint og isolerende. Johas uld & silke er også perfekte til vandreturen og generelt, når du trænger til lidt velbehag. Det er en dansk virksomhed med egen ansvarlig produktion i Ukraine til børn og voksne – her kun tøj til kvinder fra kollektionen Joha Dame. Nyd de fine uldne kvaliteter. Også dem med et skvæt luksuriøs silke i.

Favorit basistøj og bløde, åndbare kvaliteter i uld og silke fra danske Joha

Hos Langsamt er vi vilde med det danske mærke Joha, fordi de har kollektionen fuld af den blødeste bløde basics og basistøj, der kan bruges selv af dem, der er lidt sensitive overfor uld. Og godt nok er Joha måske mest kendt for deres børnetøj, men de har også en dejlig kollektion, der hedder Joha Dame, så du behøver ikke at sukke efter det samme bløde tøj, som du måske kender fra dine børn – det findes også til voksne – lige her!

Tøj fra Joha er alt sammen i høj kvalitet og noget af det, vi sælger meget af i Langsamt. Derfor kender vi til kvaliteten. Og vi ved, at mange af vores stamkunder har det som deres favorit hverdagstøj. Så du kan roligt glæde dig, hvis der er noget, du forelsker dig i. Eller synes ser dejligt ud – for det skal nok ses og prøves i virkeligheden før man rigtig forelsker sig i Joha uld og uld-silke tøj. Uanset som det er toppe, bluser, vanter eller sokker.

Find Joha dame: sokker, handsker, undertrøjer & bluser

Joha designer og fremstiller tøj i både økologisk bomuld, ansvarlig uld og uld/silke. I vores udvalgte Joha Dame kategori finder du flest Joha-styles i uld silke blandinger. Silken giver ekstra blødhed og skaber en smuk glans og ulden giver dejlig varme. Derfor er det klare favoritter. Du finder altid både bluser og toppe og i de kolde måneder har vi altid et udvalg af flotte Joha uld-sokker i flere smukke farver. Du finder også Johas fantastiske vanter og handsker.

En af de mange gode ting ved Johas uld-kvaliteter er desuden, at de kan vaskes i almindelig vask, så du ikke skal være bange for at ødelægge tøjet i maskinen. Når det er sagt, har uld selvfølgelig altid bedst af et uldprogram og uldvaskemiddel, men skulle det glippe en enkelt gang, er der ingen skade sket.

Som nævnt, er Joha dansk og de har egen produktion i Ukraine. Joha er grundlagt i 1963 i Sunds tæt ved Herning og er kendt for deres gode kvalitet. De mange år på bagen har også givet Joha ekstra ekspertise og tid til at finde de bedste kvaliteter. Der holder længe. Uanset hvad, du vælger, er dit Joha tøj certificeret med OEKO-TEX STANDARD 100 certificering, som sikrer, at produkterne er testet for skadelige stoffer. Joha dame er lækkert og blødt basistøj til kvinder, der altid er dejligt at have på! Uanset om du bruger det dag eller nat. For det er endnu en dejlig ting ved Joha uldtøj – du kan bruge det, når du vil og som du vil!