Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Kavat

Kavat – et svensk skomærke med kvalitet, design og holdbarhed som kendetegn. Kavat har eksisteret og excelleret i fodtøj siden 1945 og deres lækre sko, støvler og sandaler er nu at finde hos Langsamt. I kromfrit kvalitetslæder certificeret med EU-blomsten, der er EUs miljømærke også kaldet EU Ecolabel. Tjek udvalget af sko til kvinder i form af de lækreste sandaler til sommervejr, sneakers, sko og støvler til året rundt og vintertid. Fra udvalget Kavat Dame – Kavat har nemlig lækre sko til hele familien, men hos Langsamt finder du lige nu udelukkende sko mm til kvinder fra Kavat.

Kavat giver glade fødder i sandaler, sko og støvler i høj kvalitet – her Kavat til kvinder

Kavat har som sagt haft deres gang på jord i forholdsvis lang tid, nemlig siden 1945. Det er en familievirksomhed, der gennem 4 generationer har forfinet deres håndværk, ekspertise, viden om læder og sans for kvalitet. Kombineret med moderne teknologi og en dejlig etisk tilgang til produktion og vores natur og miljø giver dig sandaler, sko og støvler til kvinder i lækreste kvalitet. Ja faktisk til hele familien, men her finder du lige nu udelukkende et mindre udvalg af damesko, damesandaler og damestøvler.

Hos Kavat er en bæredygtig tilgang til produktion også vigtig. Naturligt læder i høj kvalitet – rester fra kødindustrien – forarbejdet og garvet uden krom og anden skadelig kemi. Sålerne er naturligvis også vigtige for et par sko, da de både skal være slidstærke, støddæmpende og være med til at give komfort til skoen. Derfor er Kavat også omhyggelige med at vælge deres såler, som er forskellig fra sandal til støvle alt efter funktion. Fælles for alle Kavats typer af såler er dog, at de er slidstærke, fleksible, har et godt greb. Kavats såler regnes ikke for miljøskadelige og er godkendt til deres sandaler, sko og støvler certificeret med EU Blomsten. Designet er naturligvis også vigtigt og Kavat stiler mod at designe sandaler, sko og støvler, der forbliver relevante år efter år. Og også holder til det!

Kavat vil også gerne give dig grounding med øko-venlige sandaler, sko og støvler

For Kavat er fodtøj imidlertid mere end ‘bare’ sko – de skal selvfølgelig se godt ud og være med god pasform og høj komfort. Og så skal de være fremstillet ordentligt og øko-venligt, så du på bedst mulig måde kan grounde dig til jorden og føle en forbindelse. Giv dig ind i mellem tid til at tage nogle langsomme skridt og mærk din fodsål mod jorden. Giv dig tid til at mærke dig selv og naturen/moder jord og livet i og omkring dig!