Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

La Femme Rousse

Bag LA FEMME ROUSSE står designer Susanne Guldager, der har arbejdet med bæredygtig mode gennem en årrække. LA FEMME ROUSSE har fokus på cirkulært design ved at give nyt liv til materialer, der ellers har udtjent deres oprindelige formål. Gøre det til deres eget ved at tilføje originalt print eller broderi, begge dele noget de elsker. Og som giver dig originalt luksustøj, du ikke finder meget af og kan nyde lidt ekstra. Originalitet, genbrug og kvalitet er nemlig meningsfyldte nøgleord for designeren bag det danske luksusmærke. Ligesom fleksible designs rent størrelsesmæssigt, der kan følge din krop gennem tykt og tyndt og du kan elske i mange år.

La Femme Rousse – originalt dansk design

La Femme Rousse – den rødhårede kvinde. Dansk designmærke, der skiller sig ud ved originalitet og kreativitet, både når det kommer til genanvendelse af tekstiler, som i La Femme Rousse’s hænder ofte får deres eget præg med unikt broderi eller print og deres enestående designs. Opsigtsvækkende på den afdæmpede måde med masser af kærlighedsfyldte detaljer. Tøj, der bugner af feminin æstetik og smukt håndværk, omhyggelighed og en kreativitet, du kan blive ved med at varme dit hjerte ved.

Luksusmode af genanvendte tekstiler med gratis reperationsservice

Hos La Femme Rousse har deres smukke designs og tøj udspring i en trang til at minimere den overflod af tekstiler, der allerede eksisterer i verden. Skabe færre stykker tøj, der til gengæld kan blive til dit yndlingstøj for også at minimere den overflod af forbrug, der også eksisterer. I hvert fald i vores del af verden. Derfor kæles der om kvaliteten, detaljerne og det smukke håndværk hos La Femme Rousse. Kan du lide deres stil, så finder du udelukkende luksusmode af høj kvalitet hos La Femme Rousse. Noget, de fleste nok ville kalde bæredygtigt tøj, da det fremstilles af eksisterende materialer i en ansvarlig produktion i Portugal. Og fordi La Femme Rousse også tilbyder en gratis reperationsservice, hvis uheldet skulle være ude.

Kærlighed til tøj & mode: Oplev glæden ved få stykker tøj, du elsker at bruge

Hos Langsamt har vi samme trang til at minimere overflod og dårlig kvalitet. Derfor har La Femme Rousse naturligt fundet vej til vores hylder. Stolt Slow fashion fairly made. Smukt at se deadstock tekstiler få nyt liv. Spændende mønstre og teksturer, det giver yndlingstøj, vi forelsker os i. Drevet af Susanne Guldager, en passioneret kvinde med en mission om at mindske tøjspild og få os til at opleve glæden ved få enkelte stykker tøj vi kan bruge igen og igen. Se, om ikke hun lykkes.