Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Maska

Maska er et svensk mærke, der startede op med strik i de bedste kvaliteter. I dag designer Maska også skjorter, kjoler og bukser. Stadig med samme kærlighed til materialer, der holder sig smukke år efter år. For hvert stykke tøj udvælges nøje naturlige kvalitets-materialer, der passer til designet og den bedst mulige produktion for miljø og mennesker. En Maska sweater og Maska tøj er ofte farverigt og eksklusivt på den perfekt afslappede og underspillede måde. Et mærke, man ikke kan lade være med at elske, hvis man er til kvalitet og klassisk, tidsløse designs.

Kærlighed til materialet, gennemarbejdede pasformer, kvalitet & håndværk – det er essencen hos svenske Maska

Maska er et mærke, vi hos Langsamt har forhandlet i over 8 år. Dermed har vi haft mulighed for at følge brandets udvikling og været begejstrede over, hvordan Maska år efter år hæver niveauet ift. valg af miljøvenlige materialer i langtidsholdbare kvaliteter. Til gennemarbejde pasformer, der sidder fantastisk og derfor er noget, du gerne tager ofte og længe i brug. Hos Maska finder du ægte tekstilnørder, der udelukkende vælger de bedste kvaliteter. Måske ikke så underligt, når man tager i betragtning, at grundlæggeren af Maska kommer af en tradition med kvalitet og håndværk fra bedstemoderens virksomhed. En sans for kvalitet og omhyggelighed, der er grundigt nedarvet og ses i al Maska tøj. Maska har siden start truffet bæredygtige valg, der viser sig i deres brug af miljøvenlige materialer og  valg af ansvarlig produktion. Tidsløse designs, der kun bliver smukkere med tiden.

Maska strik i uld, økologisk bomuld & hør

Strik var udgangspunktet for Maska og du finder altid lækker strik i smukke og ofte kraftige farver uanset årstid. Maska bruger kun eksklusive garner med lang holdbarhed, så hvis du har en Maska sweater eller anden strik, en trøje, cardigan, bluse eller top, så har du den for livet. Maska strikker i uld, hør og bomuld. Sidstnævnte er GOTS-certificeret økologisk bomuld og Maskas uld er altid er sporbar og certificeret med RWS.

Maska bukser: Pæne og velsiddende

Maska er som nævnt blevet til mere end strik og hos Langsamt er Maska bukser blevet ret så populære. Derfor vil vi her særligt fremhæve Maskas mange gode bukser, for dig, der måske netop står og mangler bukser, der er velsiddende, pæne og behagelige. Maska bukser er nemlig både fantastisk behagelige og har rigtige god pasform til mange forkskelige kroppe. Lige som deres strik er Maskas bukser i nøje udvalgte natur-fibre i den højeste kvalitet, der altid føles godt mod huden. Tjek bla deres bukser i tencel.

Maska tøj: Oplagte kandidater til garderobefavoritter

Med andre ord er Maskas tøj designet til at blive brugt sæson efter sæson. Maska fokuserer på tøjglæde frem for flygtige trends og deres smukke tøj og sweatre balancerer altid mellem det enkle og simple og det udfordrende og opsigtsvækkende. Tøjet har ofte subtile detaljer der gør at tøjet skiller sig ud på en meget elegant måde. Hos Langsamt mener vi helt bestemt, at en lun Maska sweater & Maska tøj er oplagte kandidater til at blive garderobefavoritter. Har du det som os, så klik dine favoritter hjem her eller kom forbi i Roskilde eller på Vesterbro i København og forkæl dine sanser ved synet eller en prøvning eller to.