Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

O My Bag

O My Bag er et hollandsk mærke med tasker, punge og tilbehør. Alt er i den lækreste kvalitetslæder, der fortjener at slides op. Læderet hos O My Bag bliver smukkere med tiden, og designet balancerer mellem det klassiske og moderne. Du finder både tasker i læder og det veganske æblelæder, hvis du er mere til det. Uanset om du vælger en taske i læder eller æbleskind får du en taske i ualmindelig høj kvalitet og et klassisk smukt design. Ofte med to remme at skifte i mellem. OMyBag har produktion i Indien, hvor de gennem Fairtrade støtter lokalsamfund både socialt og i at kunne klare sig i global konkurrence. Læderet fra OMB er vegetabilsk indfarvet uden brug af skadelig stoffer som tungmetaller og krom.

O My Bag: Kvalitet og smukke tasker & punge i særklasse

Oh My Bag, kunne man næsten fristes til at sige, når snakken falder på O My Bag. Hos Langsamt har vi kun lovord og ros tilovers for det hollandske mærke, for selvom vi nu har haft taskerne på vores hylder i mange år såvel som online, så bliver vi aldrig trætte af at kigge på de klassiske, enkle og alligevel iøjefaldende smukke lædertasker, tasker i æbleskind og punge. Vi er stadig lige forelskede og bliver varme langt ind i hjertet ved synet af taskerne. Og kan ikke lade være med at tage en taske ned i ny og næ for lige at mærke på den en ekstra gang. Måske kramme den, når ingen ser det. Kigge på den smukke forarbejdning og de smukke detaljer. Det fantastiske for. Den gennemgående kvalitet.

Har du hang til kvalitetstasker i blød læder og skind eller æblelæder, så se, om ikke også dit hjerte slår et ekstra slag ved synet af O My Bag? Hvis det er tilfældet og du har brug for en smuk og praktisk taske, du vil bruge og elske i mange år, så kan du glæde dig. Når du finder taskerne fra O My Bag hos Langsamt, er det i høj grad for det æstetiske, men også for det etiske, da det hollandske mærke går op i en fair og ansvarlig produktion for menneske såvel som miljø. Med kromfrit læder, smukt for og remme i genanvendt- og økologisk bomuld. Gots-certificeret økologisk bomuld. Mums. Klasse! Noget for sig. Og så er der et eller andet ved en O My Bag taske, der gør, at man næsten har lyst til at sætte tempoet ned og bruge sine sanser. Lade tiden gå i stå og lade fingrene glide over tasken og mærke den lækre kvalitet med sine fingre og nyde den med synet, måske duften af læder. Evt. tage et kig ind til det stribede for, som man heller aldrig bliver træt af at kigge på – vi gør i hvert fald ikke.

Alle tasker fra O My Bag er populære, men der er unægteligt visse af O My Bag taskerne, der ikke er til at komme uden om. De er nok gået hen og blevet signatur taskerne hos det hollandske mærke. I hvert fald klassikere og evige taskefavoritter hos O My Bag. Det gælder modellerne O My Bag Audrey og O My Bag Harper.

O My Bag Audrey: Klassisk minimalisme

Audrey tasken findes i flere udgaver end de fleste andre O My Bag tasker. Den findes nemlig både i to størrelser: Midi og mini i både læder og i en vegansk udgave i æbleskind. Begge udgaver lækre på hver deres måde og i princippet næsten ikke til at se forskel på. O My Bag Audrey findes faktisk også i flere farver. Og naturligvis i de to klassiske O My Bag-farver: Smuk cognac og sort. Uanset farve og størrelse får du 2 remme med tasken, så du kan give tasken et både helt klassisk look med den smalle læder/æblelæder-rem og også vælge at give tasken mere kant med den smukke, ternede signatur-rem fra O My Bag. Sidstnævnte i Gots-certificeret økologisk bomuld. Audrey er en fantastisk taske i al sin minimalistiske enkelhed og en taske, man aldrig bliver træt af.

O My Bag Harper: Skønneste harmonika-design for den kræsne taske-elsker

Harper tasken er den med harmonika-design og den findes kun i læder. Ikke nogen veganske udgaver pt. Men en gedigen, robust, ualmindelig lækker og klassisk skindtaske, der oser af kvalitet og lækkerhed. Harper er taskernes hardback – den er ikke blød og bøjelig men fast i designet og går aldrig ud af facon. Den findes i 2 størrelser: Harper og Harper Mini og du kan ønske dig den både i den smukke cognac og i sort. Virkelig en fantastisk lædertaske med mange rum og lommer, hvor du kan glæde dig over O My Bags smukke stribede for i genanvendt bomuld. Elegant & tidsløst design. En sand klassiker!

Både etisk og æstetisk er O My Bag et mærke, vi kan stå inde for og som vi egentlig synes, alle burde kende og eje. O My Bag er en perlerække af kvalitetstasker uden årstid og udløbsdato. Evergreens, der altid kan bruges og altid er til stor glæde og fornøjelse. Måske endda kærlighed, så vidt man kan have det til materielle ting og tasker. Kig dig omkring her eller i vores butikker og vid, at alle tasker er lige lækre, smukke og kvalitetstasker, der gør det svært at vælge!