Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Schulz By Crowd

Schulz By Crowd er et beundringsværdigt dansk designfællesskab, hvor nye designere har mulighed for at få sat et enkelt snit eller print i produktion med støtte fra ejeren af mærket – Marie Schulz. Schulz By Crowd designer i luksuriøse kvaliteter – ofte med feminine snit og holdbarhed og behagelig pasform vægtes altid højt. Og det er ikke kun luksuriøse kvaliteter, du finder, det er også bæredygtige kvaliteter som økologisk bomuld, tencel mm. Kvaliteter, der altid er yderst bekvemme og rare at have mod huden. Hos Schulz er det det klassisk snit, der er mest fremtrædende. Ofte lidt underspillet, men altid elegant og med fine detaljer.

Schulz by Crowd – eksklusivt hverdagstøj, du kan bruge igen og igen

Schulz by Crowd er en dansk one woman business drevet af Marie Schulz. Dog er hun ikke mere one woman, end at hun har et tæt samarbejde med danske designtalenter, du kan møde i de forskellige stykker af klassisk damemode, du finder hos det danske mærke. Oftest i økologisk bomuld eller tencel. Klassiske skjorter, kjoler og bukser.

Du har kunnet finde Schulz by Crowd hos Langsamt siden 2015 og vi elsker de afslappede silhuetter og de lækre materialer. Det er eksklusivt hverdagstøj, du kan bruge igen og igen – også til festlige og højtidelige lejligheder. Hvis du får et stykke Schulz by Crowd tøj i hænderne, vil du opdage, at de har smukke, diskrete og tjekkede design detaljer i det klassiske design, og det gør tøjet til garderobe klassikere. I hvert fald hvis dit hjerte slår et ekstra slag for smukke og gennemtænkte detaljer, god kvalitet og skønne materialer. Sidstnævnte – skønne holdbare og miljøvenlige materialer vælges i samarbejde med tekstil konsulentvirksomheden Sourcing House, som Schulz by Crowd også samarbejder med omkring produktion med sikre, sunde og fair arbejdsforhold.

Vi elsker særligt skjorterne fra Schulz by Crowd, som er lidt oversize og i smørblød tencel. Er dog også glad for de smukke klassiske bukser, dejlige kjoler og blødeste strik. Kom forbi og få det bløde økologiske tøj i dine hænder og mærk den skønne tencel-kvalitet eller prøv en smørblød uldstrik. Alt sammen værd at have i garderoben. Og lækkert, klassisk tøj, der er designet til at holde både i kvalitet og over mange sæsoner.