Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Serendipity

Serendipity eller Serendipity Organics startede deres mærke ud fra et ønske om at lave det ultimativt blødeste baby og børnetøj. Siden er mærket vokset og blevet modent til også at inkludere tøj til kvinder. Og da vi primært er en ‘damebutik’ er det i sagens natur Serendipity Dame, du finder her. I samme babybløde og økologiske kvaliteter, der er fantastiske mod babyhud såvel som mod voksenhud. Dermed kan alle nyde det blødeste tøj, for blødhed ligger højt på prioriteringsskalaen hos det danske mærke. Lige som en ansvarlig produktion hele vejen igennem og derfor er Serendipity Organics Gots-certificerede.

Serendipity Organics – et dansk mærke med fokus på blødhed, en ansvarlig produktion og økologisk tøj til kvinder

Serendipity og/eller Serendipity Organics? Som bekendt har kært barn flere navne og det danske mærke er virkelig et kært barn hos Langsamt og for alle, der elsker bomuld mod huden og økologisk tøj til kvinder netop i Gots-certificeret økologisk bomuld. Og det endda i de absolut blødeste kvaliteter, som er det, du finder deres basistøj, leggings, bluser, toppe og bløde kjoler i. En serie i samme kvalitet, de altid har haft til børn lige fra 2003. Og det siger vel lidt om kvaliteten og at det er en kvalitet, der holder og spreder glæde, hvor den kommer hen. En serie, Serendipity selv kalder Loungewear, fordi den kan bruges dag som nat. Under som i sig selv. I striber eller ensfarvet. Altid i en kvalitet, der kræver mange år før det slides. Og selvfølgelig i Gots-certificeret økologisk bomuld. Økologisk tøj, du kan ånde i og have det godt i. Økologisk basistøj, du altid kan finde i kollektionerne og på vores hylder.

Forelsket i blød strik? Så find fairtrade luksusstrik i alpaka hos Serendipity Dame

Serendipity Organics designer også andet end basistøj og loungewear og i deres skiftende kollektioner (2 om året) finder du stadig primært økologisk tøj i bomuld, men også i alpaka- og lamastrik i meget høj kvalitet. Sweatrene og andet strik er strikket delvist i hånden og delvist på maskine af kvinder i Bolivia under Fairtrade forhold. Sweateren med mønster foroven er gået hen og blevet en kær klassiker fra Serendipity, som mange falder i svime over, når de mærker blødheden. Og derfor bliver nødt til at eje. Kom selv forbi og prøv 🙂

Køb kvalitets beklædning fra Serendipity Dame – enkelt, klassisk og dejligt!

En Serendipity kjole, bluse, skjorte eller bukser fra kollektionerne er altid i enkle snit og smukke materialer, der altid er værd at føle på. Her er det også oftest Gots-certificeret økologisk tøj, men i vævede kvaliteter, ofte med Serendipitys eget håndtegnede print eller med struktur, der giver lidt ekstra at føle på. Og have på naturligvis. Serendipity Organics skjorter er en klassiker, der er værd at bemærke. Som regel i et lidt løsere snit og alligevel med en dejlig, velsiddende pasform. En Serendipity skjorte er oftest med print eller tern, der gør dem ualmindeligt smukke og giver lidt ekstra, at forelske sig i. Mangler du et par shorts til sommer, en nederdel eller let jakke, er det også noget du finder hos Serendipity. Og glæd dig over, at udover at være bæredygtigt produceret i ansvarlige materialer, er Serendipity’s styles bæredygtige på den måde, at de har en meget lang og smuk levetid. Når økologisk tøj er bedst!