Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Swedish Stockings

Swedish Stockings er et svensk mærke, der designer strømpebukser og strømper i genanvendt nylon. Økologisk bomuld og uld mm. Swedish Stockings har fabrik i Italien og produktionen foregår i lukket kredsløb med vandrensning og udnyttelse af sol- & vindenergi. Deres design rummer alt fra klassisk sort i mange tykkelser, farverige og mønstrede og glitrende, og så er kvaliteten utroligt holdbar, så strømpebukserne nærmest ikke kan slides op. Prøv selv! Og det er ikke kun kvaliteten, der er i top hos det svenske strømpebukse-mærke, det er også pasformen. Strømpebukserne sidder perfekt og ruller ingen steder. Eller hænger, hvor de ikke skal! For nylig kåret blandt verdens bedste! Se nedenfor.

Swedish Stockings – Strømpebukser, tights & strømper i ypperste kvalitet. Fremstillet i Italien med strøm fra solceller i genanvendt nylon frem for ny. Stærke og holdbare, bløde og lækre i de flotteste designs

Til lækkert ansvarligt produceret tøj og en gedigen Slow Fashion garderobe hører lækre og ordentlige strømpebukser og strømper, der ikke løber med det første. Det får du fra Swedish Stockings! Strømpebukser, der giver flotte ben og klæder kjolerne, nederdelene og dig. Og det tilmed i en ultra blød og behagelig kvalitet med perfekt pasform. Strømpebukser i en udsøgt kvalitet, der ikke generer nogen steder og ikke ruller i kanten, men bliver siddende som de skal. Helt perfekt! Vi hører mange sige, at det er grunde til, de vælger Swedish Stockings strømpebukser. Vi kan ikke være mere enige og håber, du ender med at sige det samme 🙂

Swedish Stockings strømpebukser – både de klassiske sorte strømpebukser og mere kulørte designs

Swedish Stockings designer flotte strømpebukser, både de mere klassiske og nogen, der er lidt mere vilde. Og du finder naturligvis altid sorte strømpebukser i forskellige tykkelser i kollektionen. De fleste strømpebukser fra Swedish Stockings er i genanvendt nylon, men der er også skønne Swedish Stockings strømpebukser med bomuld og uld. Strømpebukser med prikker, blomster eller striber og så selvfølgelig dem med glimmer. Netstrømper. Kraftige og tynde strømpebukser. Fra 20 denier og op. Altid i en kvalitet, du kan regne med. Derfor er der nok at vælge imellem. Og jo! Selvfølgelig kan et par Swedish Stockings strømpebukser også løbe og du skal passe på med negle osv, men de holder vitterligt meget bedre og der kan gå år, før de løber, hvis du passer godt på dem.

Strømpebukserne, der vandt top 5 for verdens bedste sorte strømpebukser i New York Times:

I december 2022 vandt strømpebukserne Olivia fra Swedish Stockings en plads blandt de 5 bedste sorte strømpebukser. Begrundelsen var komfort, slidstyrke, pasform, stretch og udseende på benet. Skulle du få lyst til at prøve, finder du Olivia i vores udvalg. Også i andre farver end sort – og de er alle de samme, så du får samme supergode strømpebuks i de andre farver med. Rent faktisk har alle Sweedish Stockings tights & strømpebukser samme pasform, feel, holdbarhed og skønhed, så du altid kan vælge tights & strømpebukser fra Langsamts udvalg uanset stylenavn og tykkelse og få dig et par fantastiske strømpebukser.

Et innovativt strømpebrand, der ønsker at gøre det bedre og komme dårlig kvalitet til livs

Du kan også finde strømpebukser i helt nye materialer hos Swedish Stockings. De arbejder nemlig konstant på at finde nyt og tænke innovativt og det er de lykkedes med, så du nu kan nyde strømpebukserne Cecilia lavet i EVO. EVO er lavet af olie fra planten ricinus, der giver et helt par naturlige, bionedbrydelige, plantebaserede strømpebukser. Med silkeblødt feel og nylonstrømpe-look, der er så fint, at du kan bruge dem til hver en fest. Ret så fantastisk. De smukkeste nylonstrømper, bare helt fri for petroleums-baseret nylon! Cool.

Det er ikke det eneste, der er at sige om Swedish Stockings. Det er på mange måder nemlig nok nogle af de mest bæredygtige strømpebukser og strømper på markedet med fare for at tage ordet bæredygtig i vores mund. Men hos Swedish Stockings er der vitterligt to kvinder bag, Ann & Linn, der tænker hele vejen rundt om design og produktion – bruger genanvendte og økologiske tekstiler og altså EVO (af castor olie). Og ikke mindst har en produktion, hvor strømpebukser & strømper fremstilles på vedvarende enerig, primært fra solceller, men også fra vindenergi. Det er en fabrik, der ikke producerer affald og genanvender og renser al vand. Alle ansatte arbejder selvfølgelig også under ordentlige forhold. Og så har det svenske strømpemærke et genanvendelsesprogram, så skulle dine strømpebukser en dag hænge fast i noget og løbe, så er du velkommen til at returnere dem til os. Vi samler sammen og sender afsted til Swedish Stockings, så de kan indgå i deres genanvendelses-program og give – ja hold lige fast – faktisk ikke nye strømpebukser (kan desværre ikke lade sig gøre endnu), men nye møbler, primært borde! En dejlig cirkulær tanke.

Find det perfekte par strømpebukser eller strømper her fra Swedish Stockings

Alt i alt er der rigtig meget godt at sige om Swedish Stockings. Selvfølgelig er der også det at sige, at deres strømpebukser og strømper simpelt hen bare er så lækre, at man ikke har lyst til andre strømpebukser, når man først har prøvet dem. Prøv også Swedish Stockings ankelstrømper og knæstrømper, de er også dejlige!

Er der ikke lige en anledning eller en grund til at tage yndlingskjolen på – så er strømperne fra Swedish Stockings det!