Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Thinking mu

Thinking mu er et spansk brand fra Barcelona. Et bærdygtigt tøj-projekt, der vil bidrage til et mere bevidst forbrug. Bla ved at bringe opmærksomhed på, hvad det kræver at lave et enkelt stykke tøj. Der er en QR kode i hvert stykke Thinking mu tøj, hvor du kan se, hvor mange, der har været om en given kjole eller bluse, bukser eller nederdel. Det er for det meste over 30 personer. Du kan også se, hvor mange kilometer råmateriale, garn, stof og tøj er fragtet. Det får nok den ubevidste forbruger til at vågne lidt op. For der ligger noget mere bag et stykke tøj, end man lige tror. Derfor gælder det om at vælge rigtigt og for os giver det spanske mærke masser af livsglæde og spræl i garderoben.

Et kærtegn for huden med Thinking mu tøj i de skønneste kvaliteter

Det er ikke nogen hemmelighed, at Thinking mu elsker farver, mønstre, prints og designs. Og de blødeste, bløde materialer, der er en drøm at have på. Sidstnævnte er nemlig noget, der ikke rigtig kan ses på billeder, men kvaliteterne spiller. Der er bare nogle mærker, der har en ekstra forkærlighed for fornemmelsen i deres tøj og hos Thinking mu er det et vigtigt element. Og vigtigt at tøjet føles som en drøm at have på. Næsten som et kærtegn. Derfor er der meget at glæde sig til, hvis du beslutter dig for noget på siden her. Det er i hvert fald et mærke, vi sætter stor pris på og er glade for i Langsamt og i vores garderober.

Tøjforelskelse og solskin fra Barcelona og Thinking mu

Alt tøj har en indvirkning på miljøet, når det produceres – Thinking mu lægger alle kræfter i for at det bliver så lidt som muligt. Og så ansvarligt som muligt. Derfor fremstilles Thinging mu tøj Fairtrade. Mærket er yderst socialt ansvarlige og miljø-ansvsarlige og derfor er det økologisk tøj og andre gode og holdbare kvaliteter som ecovero, hamp og tencel, du finder Thinking mu tøj i. Ansvarlig uld i vinterhalvåret. Og følelsen er som sagt altid som en let sommerbrise mod huden eller en varmende blød lammesky om vinteren. Thinking mu designer både tøj til kvinder og mænd. Hos Langsamt finder du pt kun Thinking mu Dame, men hvem ved, hvad tiden bringer. Lige her og nu byder den på skønne kjoler, lækker strik, bukser og nederdele og vidunderlige sommertoppe. I dejlige farver, der spreder en smittende fest og glæde. Nyd lidt solskin fra Barcelona og lidt vaskeægte tøjforelskelse.