Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Underprotection

Underprotection er et dansk mærke, der vægter bæredygtighed og kvalitet meget højt. Tøjet fra Underprotection kendes på de flotte blomsterprint og dyreprint samt de unikke farvesammensætninger og det gennemtænkte snit, der fremhæver kvindekroppen på smukkeste vis. Gå på opdagelse blandt de mange feminine styles her, og skab en garderobe, der klæder dig godt på fra yderst til inderst.

Kvalitetsmode til hver eneste dag

Tøjet fra Underprotection er designet til at imødekomme alle livets facetter. Det er utroligt behageligt at have på, og det kan både bruges til sløve weekender hjemme uden de store planer, eller det kan styles til en aften ude med veninderne til dans og drinks. Det lækre tøj fra Underprotection giver et selvtillidsboost og sikrer rig mulighed for at vise din personlighed frem gennem den måde, du vælger at style de enkelte designs på. Udvalget fra Underprotection byder på alt fra undertøj og badetøj til cardigans, kjoler, bukser og skjorter – selvfølgelig alle produceret i naturlige og miljøvenlige materialer som TENCEL™, genanvendt polyester og økologisk bomuld.

Lækker slow fashion fra danske Underprotection

Underprotection designer tøj, der er skabt til at holde både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt. De forskellige styles kan kombineres på mange måder og vil hurtigt finde deres plads i dit klædeskab, hvor de bliver omdrejningspunkt for mange skønne outfits til enhver anledning. Vores udvalg fra Underprotection byder på mange potentielle garderobefavoritter, og vi håber, at du vil finde de helt rigtige styles for dig lige her, så du snart kan blive ét eller flere flotte kvalitetsitems rigere.

Nyd de mange forskellige muligheder hos Langsamt

Hos Langsamt brænder vi for stilrent kvalitetstøj i tidløse designs, der aldrig går af mode. Vi vægter de naturlige materialer, det gode håndværk og en bæredygtig produktion højt, og vi er derfor utroligt glade for at kunne præsentere så mange spændende styles fra Underprotection her i sortimentet. Hvilken style skal mon være den næste til at flytte ind hjemme hos dig?