Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Hørkjole

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Hørkjoler

Hør er et let og behageligt materiale, der egner sig super godt til tøj. Her på siden finder du vores skønne udvalg af hørkjoler i forskellige modeller og farver for enhver smag. Bliv klogere på fordelene ved at vælge en kjole i hør, og gå på opdagelse blandt vores hørkjoler til damer, der egner sig suverænt til hver en anledning. 

Bredt udvalg af de lækreste hørkjoler til damer

Alle kjoleglade kvinder kan få lyst til en ny kjole eller to fra tid til anden, når kjolerne i klædeskabet har haft et langt og godt liv og er ved ikke at kunne mere. En kjole i hør er et lækkert valg til garderoben, og det er der flere gode grunde til: 

  • Hør er et meget slidstærkt materiale
  • Hør er temperaturregulerende og sikrer dig derfor høj komfort, når du har din kjole på
  • Hør tåler vask ved høje temperaturer hvis nødvendigt
  • Hør er bakteriehæmmende og har en rigtig god evne til at absorbere fugt

Hør bliver et mere og mere populært materiale, og det er fantastisk at opleve, hvordan det bliver mere tilgængeligt at købe lækkert modetøj i hør. Hos Langsamt er særligt vores hørkjoler meget eftertragtede til både hverdagsbrug og festlige anledninger. Spørger du os, er der heller ikke noget, der slår en flot kjole i hør, når den styles sammen med strømpebukser eller leggins og måske en af dine foretrukne jakker. Hvis det da ikke er blevet sommer og du kan nyde din kjole i hør med bare ben. For hør føles bare ualmindelig godt og blødt mod huden. Det er måske nok i virkeligheden det aller dejligste. Med en hørkjole parat i klædeskabet er du hurtigt klar til at komme ud ad døren og videre på eventyr. 

Forkæl dig selv med en helt særlig kjole i hør

Måske du allerede har et godt øje til en eller flere af vores hørkjoler i udvalget, eller måske du skal bruge lidt ekstra tid til at undersøge mulighederne. Når du har fundet dine favoritter, kan du nemt lægge din bestilling online, og vi glæder os meget til at se hvilke af vores kjoler i hør, du mon allerbedst kan lide. Vi har fri fragt og ubegrænset returret, så du kan prøve din nye hørkjole på i ro og mag og har mulighed for at returnere, hvis noget ikke er helt som forventet.