Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Lædertasker

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Lædertasker

En lædertaske er en klassisk taske, der holder både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt år efter år og ofte kun bliver endnu flottere af at blive brugt. Hos Langsamt finder du et stort udvalg af lædertasker til damer i mange modeller og størrelser, der passer til ethvert behov. Vores lædertasker er fremstillet i vegetabilsk garvet læder, der er den mest bæredygtige form for læder, og vi har i det hele taget fokus på lædertasker, der kan imødekomme en slow fashion-livsstil. 

Hvorfor vælge en lædertaske i vegetabilsk garvet læder?

I traditionel læderproduktion anvendes kromholdige produkter til garvning af læderet. Krom er et mineral, der er giftigt i høje doser og derfor skadeligt for både mennesker og miljø. Ved vegetabilsk garvning anvendes kromfri produkter baseret på planteekstrakter, der er et mere miljøvenligt og bæredygtigt alternativ til garvning med giftige kemikalier. Det er derfor altid at foretrække at vælge lædertasker i vegetabilsk garvet læder. 

Bredt udvalg af de lækreste lædertasker til damer

En lædertaske er en tidløs taske, der kan bruges til hver en anledning. Alt efter størrelse har den god plads til både stort og småt, du har brug for at have med dig på farten, og det smørbløde læder er ganske enkelt ikke til at stå for. Hos Langsamt kan du vælge imellem mange skønne lædertasker til damer, og passer du godt på din lædertaske, kan den holde meget længe. 

Blandt vores lædertasker til damer finder du både den lille lædertaske med plads til det allermest nødvendige som nøgler, pung og mobil samt den større lædertaske, der giver mulighed for eksempelvis at have din bærbare computer med dig på jobbet eller studiet. Gå gerne efter en alsidig model, der passer godt til dine typiske behov i hverdagen, og glæd dig til at få en lædertaske hjem i en kvalitet udover det sædvanlige. Mange har glæde af en større taske til hverdagsbrug og eventuelt en mindre taske til weekendens fester og byture eller cafébesøg med veninderne, men det er helt op til dig at vurdere hvilken type af lædertaske, der mangler i dit liv.    

Find din næste lædertaske online hos Langsamt

Drømmer du om en virkelig anvendelig og lækker lædertaske, som du kan have med dig overalt? En velvalgt lædertaske bliver hurtigt din tro følgesvend på farten, og det er skønt med en taske, der har god plads til alt det, der gerne må være lige ved hånden på ture ud af huset. Har du ikke allerede spottet din favorit blandt vores mange modeller, håber vi, at du vil tage dig god tid til at gå på opdagelse i udvalget og lade dig inspirere til dit næste køb. 

En lædertaske er en rigtig god investering, som du uden tvivl vil få glæde af, når blot den passer til dine behov og har et look, der giver dig lyst til at bruge den igen og igen. Det er heldigvis ikke svært at finde, når du shopper her hos Langsamt, hvor udvalget er stort, og kvaliteten og det gode håndværk er i højsædet. Ofte er det de helt små detaljer, der gør hele forskellen, og når du ser vores flotte lædertasker til damer, er du ikke i tvivl om, at her er kræset om hvert et design ned til mindste detalje. Find din nye lædertaske her, og bestil online i dag med fri fragt og ubegrænset returret.