Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Midi kjoler

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Midi kjoler er klædelige garderobefavoritter hos de fleste

Elsker du kjoler som os – så er midi kjolen ikke til at komme uden om! Med en længde til knæet eller derunder (et sted mellem knæ og ankel) er midikjolen en kjole, der klæder langt de fleste. En længde, der altid er pæn og er nem at style både til hverdag og fest. Og uanset om det er de sommerlige midi kjoler eller de mere vinterlige, så vil jeg med det samme slå fast, at uanset farve, materiale og længde for den sags skyld, så er der flere ting, der betyder alverden for os ud over et godt design i kvalitet. Og det er vores verden og vores medmennesker.

Kjoler i midi længde skal hos os også være miljøvenligt produceret

Find derfor udelukkende kjoler, der er fremstillet i ansvarlige, miljøvenlige naturlige tekstiler under ordentlige og fair forhold. Det er det eneste, der giver mening for os. Og derfor er de fleste midikjoler og kjoler i det hele taget også certificerede. Det kan du læse mere om på hvert enkelt produkt eller under mærkerne. Og derfor finder du udelukkende naturlige materialer i høj kvalitet, der giver kvalitetskjoler. For lige som alt det øvrige tøj, du finder på vores langsomme hylder, skal være noget, du kan bruge i mange år og til stadighed skal kunne forelske dig i kvaliteten, historien bag og detaljen, så skal du selvfølgelig også det med vores midi kjoler.

Find midikjolen der matcher årstiden og dig!

Som med alle kjoler er midi kjoler forskellige alt efter årstid. Kraftigere eller tyndere kvaliteter. Om sommeren er det selvfølgelig oplagt med en kortærmet midikjole eller måske en med stropper. En knælang kjole i tyndt ‘flydende’ tencel eller ecovero. Eller en fantastisk hørkjole, der måske har tendens til at krølle lidt, men som føles vidunderlig mod huden. Så man næsten ikke kan leve foruden. Silkekjoler med mere længde er også kjoler, du finder her. Så er de festlige lejligheder sikrede. Og ellers er kjoler i økologisk bomuld også altid dejlige om sommeren – og hele året, uanset om det er mini, midi eller maxi. Friske farver kan man også nemt få lyst til, når solen skinner og du finder heldigvis også mange midi kjoler, der spreder farveglæde og smil.

Når vinden rusker og vi nærmer os efterår og vinter, tror jeg, de fleste af os foretrækker en midi kjole med lange ærmer – eller en kjole, du kan give lange ærmer selv med en dejlig uldbluse under. Her er økologisk bomuld stadig behageligt, måske i form af denim og ellers er både tencel og ikke mindst uld nogle af favoritterne hos os. Vi vil glæde os til at pakke en midikjole eller andet pænt ind med kærlighed og sende lidt kjole-kærlighed din vej. Du er også velkommen i Roskilde og København, hvis du helst vil røre, prøve og se først.