Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Midi nederdel

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

En midi nederdel i kvalitet til under knæet – en garderobefavorit hos mange

Midi nederdel er en nederdel med en længde til omkring knæet og for det meste også lidt længere. Lige som en midi kjole er det (og dem har vi naturligvis også). Med andre ord en længde, der dækker knæet og en nederdel vi elsker! For jo – en mini nederdel er også rigtig flot på dem, der kan bære den, faktisk ret så flot med smukke bare ben. Og heldigvis kan du også sagtens vise ben i en midinederdel, bare ikke helt så meget. Og så alligevel, hvis nederdelen har slids eller når du sidder ned.

Midi nederdele til sommervejr og solskin

Måske er en nederdel allerbedst om sommeren, hvor du kan nyde den med bare ben. Specielt, hvis materialet føles blødt – og det gør alle midi nederdele hos Langsamt. Om sommeren er måske alt tøj i virkeligheden sjovere, fordi der oftest også er mere knald på farverne, mere lethed og flow i skørterne. Det er vi vilde med, så ved forårs- og sommertid vil du helt sikkert finde midi nederdele i flotte farver og prints og kvaliteter, der føles silkebløde mod huden. Som falder flot også når det er hot 🙂

Når sommeren ikke varer helt til påske findes der heldigvis varmere midinederdele, eksempelvis i uld

Vi ved dog godt, at sommeren ikke varer helt til påske som julen, så du finder også et udvalg af midinederdele i lidt kraftigere kvaliteter. Eksempelvis kan det være quiltede nederdele og du finder helt sikkert strikkede nederdele i uld. Uld er nemlig altid en favorit hos os om vinteren.

Du finder med andre ord nederdele til alle årstider og mange, der kan bruges uanset årstid. Nederdele i midi længde til hverdag og fest. Midi nederdele i økologisk bomuld, i denim, tencel, i uld og i silke. Find også dejlige strukturer, hvad enten det er bæk & bølge, quilt eller strik – det bliver man altid glad af. Med andre ord er der tænkt på ansvarlige kvaliteter i høj kvalitet, når vi udvælger midi nederdele til vores langsomme sortiment af kvalitetstøj, der gerne skulle kunne holde lidt længere.