Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Pink

400,00kr.

by Dinadi

2 på lager

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Pink

 

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Pink. Eller sådan sart rosa. Lige som tørklædet er ‘sart’ og delikat i en super fin, tynd og let kvalitet. Der dog samtidig holder og kan klare mange år i garderoben til stor fornøjelse for dig, der elsker uld. Og gerne vil have et tørklæde, der er kvadratisk og kan foldes, så du får flere forskellige muligheder for at bruge det. Og samtidig ikke fylder for meget, når du har det i halsen under en jakke eller frakke.

 

 

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Pink:

 

Pasform: Firkantet, måler 70 x 70 cm

Materiale: 100% merino uld, mulesing fri

Farve: Blush Pink

Tyndt og fint vævet

Rå kanter

Designet i Nepal, fremstillet i Nepal

Vask: Håndvask

 

Dinadi er startet af det svensk-canadiske ægtepar Mirjam og Preston, der i 2012 besluttede sig for at bosætte sig i Nepal med deres 3 børn. Det gjorde de, fordi de på det tidspunkt havde rejst meget og set megen ulighed i verden, som de gerne ville gøre deres for at afhjælpe. Og fandt, at den bedste måde for dem var, at skabe jobs og uddannelse, så deres ansatte fik hjælp til selvhjælp, kan klare sig selv og komme ud af fattigdommen.

 

Projektet, som det i starten var, tog hurtigt form og er vokset til en virksomhed med andet end kun huer, vanter og tørklæder, som det var i starten. Nu finder du også Dinadi kjoler, nederdele mm. Kvalitet, etik, æstetik, bæredygtighed og holdbarhed er altsammen noget, der ligger ægteparret bag Dinadi på hjerte og det er det, du får, når du køber nogen af deres produkter. Etisk og ordentligt fremstillet af nogen mennesker, der kan leve af det, de laver.

 

Find mere skøn strik her i bløde og ansvarlige kvaliteter fra Dinadi

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.