Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Viola Dot Socks – White

120,00kr.

by Swedish Stockings

Ikke på lager

Lidt lys og prikker til forårsgarderoben? Så prøv Viola strømperne fra Swedish Stockings

 

Swedish Stockings – Viola Dot Socks – White. Skønne, skønne strømper fra svenske Swedish Stockings med mønster.  Eller måske snarere prikker i forskellige farver: Store hvide prikker og små prikker i neongul og sort. Strømperne er produceret på en fabrik i Italien drevet af vedvarende energi, og består af genanvendt nylon. De derjlige ankelstrømper er i 20 denier. Viola strømperne er ONESIZE og kan bruges af alle fra str. 35-42.

 

Swedish Stockings – Viola Dot Socks – White

ONESIZE ankelstrømper

20 Denier / Sheer

Flade sømme

Hæl- & tå forstærkning

88 % Genanvendt nylon, 13% Elastan,  2% polypropylene

Designet i Stockholm, fremstillet i Italien

100 % emissionsfri produktion

 

Der er mange gode ting at sige om Swedish Stockings, for både deres produktion og tekstiler er i orden. Genanvendte materialer og en produktion på sol og vind, så bliver det ikke meget bedre.

 

Se hele vores udvalg her fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.