Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Rifo Recycled Wool Turtleneck Vest Powder Blue

799,00kr.

by Rifo

Vælg størrelse: Onesize

2 på lager

Rifòs genanvendte uldvest Delia har et elegant diamantmønster. Vesten kan bruges over en top, skjorte eller kjole, eller som et varmt lag under din frakke for at beskytte dig mod kulden. Den ribbede turtle neck giver en hyggelig og varm fornemmelse.
Vesten har en almindelig pasform. Vi anbefaler din sædvanlige størrelse. justerbar i siderne
100% genbrugsuld med et GRS (Global Recycled Standard) certificeret garn, genbrugt i Prato. Ved at bruge genbrugte tekstilfibre viderefører vi en tradition, der er mere end 100 år gammel, og vi sparer en masse ressourcer som vand og kemikalier. VASKEPLEJE: Gerne i hånden, i dette tilfælde anbefales en forsigtig centrifugering for at dræne vandet. Vælger du vaskemaskine, maks. 30° med uldvaskprogram. Tør på en vandret overflade.

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: GRS

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.