Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

jakker

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Jakker og frakker med høj score i kvalitet, æstetik og ansvarlighed

Hos Langsamt har vi samlet et udvalg af frakker og jakker til kvinder ud fra vores visioner om en bedre og mere holdbar garderobe. Med det tænker vi flere ting. Vi tænker rent æstetisk: Dame jakker og frakker, man kan blive ved med at kigge på og forelske sig i. Med smukke detaljer og i smukke kvaliteter. Vi tænker også ansvarlig produktion ind i billedet, alt andet er efterhånden utænkeligt for os. Ansvarlig produktion betyder både jakker og frakker fremstillet under ordentlige forhold og det betyder jakker og frakker i ansvarlige materialer. Mere om det nedenfor. Det som nogen kalder bæredygtige jakker, det er vi dog selv lidt mere forsigtige med. Endelig kigger vi selvfølgelig også på funktion. Og da vi ikke har så meget lagerplads, er der ikke plads til de helt tykke vinterfrakker, men mere dem, der fylder lidt mindre. Og så er der masser af dame jakker til forår, sommer og efterår. Sommerjakker, overgangsjakker og elegante vinterjakker. Blazere og overshirts. Jakker og frakker til kvinder og jakker i unisex design, der kan bruges af alle. Og vi håber, du vil tage dig tid til at kigge vores udvalg igennem og se, om der er noget, du tror kan passe ind i din garderobe til glædesfyldt og kærlighedsfyldt brug i mange år. Vi garanterer i hvert fald, at alle vores frakker og jakker til kvinder er i høj kvalitet og nogen, der kan holde.

Frakker og jakker til kvinder og unisex jakker i smukke teksturer

Der er flere ting, der er gennemgående for Langsamts kvalitetsjakker. Vi er nemlig vilde med forskellige teksturer og kvaliteter og derfor finder du unægteligt frakker og jakker, der giver dig lyst til at røre ved dem. Frakker og jakker i quiltede kvaliteter i økologisk bomuld. Fløjlsjakker. Jakker i genanvendt møbelstof, der nok er noget grovere i det, men ikke grovere, end at det stadig giver lyst til at køre fingrene over, fordi stoffet gør en nysgerrig og vækker sanserne. Meget af det kasserede eller rester af møbeltekstil som Fjord Ruby bruger er i uld. Lækre uldne kvaliteter. Klaus Samsøe har også fantastiske uldne kvaliteter fra danske Kvadrat, lige som han gør flittigt brug af økologisk bomuld, fløjl og kraftige genanvendte bomuldskvaliteter til nogle af hans worker- og waiter jackets. Nogen, du altid kan finde hos os i forskellige farver. Og når nu snakken er ved Klaus Samsøe, må det også siges, at de fleste af hans jakker er unisex i designet og at du kan finde endnu flere i vores nye Herre-kategori netop i unisex og til herre.

Frakker, jakker og blazere i smukke farver og prints

Ellers finder du et udvalg af fantastiske Henrik Vibskov jakker og frakker. Enkelte af dem unisex og andre jakker til kvinder. Vi er vilde med Henrik Vibskov og hans designs, der giver lyst til at drømme. Til hans farverige – og nogen gange vilde – tilgang til tøj. Også til hans jakker. Og så fascineres vi konstant af den høje æstetik, han lægger for dagen. Kvaliteterne og de ansvarlige tekstiler, han som oftest vælger. Et andet mærke, der skiller sig ud er danske La Femme Rousse, der udelukkende laver tøj, heriblandt dame jakker & frakker, i genanvendte tekstiler (også kaldet deadstock). La Femme Rousse tilføjer dog gerne egne idéer med broderede overflader eller en blanding af materialer, der giver dem deres helt eget præg.

Du finder også enkelte frakker i strik fra favoritmærket mod nord – Gudrun & Gudrun fra Færøerne. Deres designs er også altid i særklasse og giver dig enestående designs, du ikke ser over alt. Du finder frakker og jakker til kvinder fra Thinking Mu, Nudie Jeans, Armedangels og Kowtow, der som regel også er glade for farver og kvalitet. Og også udelukkende fremstiller økologiske jakker i økologisk bomuld eller i andre ansvarlige og naturlige materialer. Der er selvfølgelig også blazere i vores udvalg for vi anser stadig blazeren for en klassisk beklædningsgenstand, der kan løfte ethvert outfit. Ikke alle blazere til kvinder i kollektionen er dog sorte og klassiske – tag et kig omkring, så vil du finde flere farver og teksturer at vælge imellem. Et af de brands, der altid har blazere med i kollektionen er danske Schulz by Crowd.