Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

accessories

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Accessories til kvinder – find smukke huer, halstørklæder, vanter, silketørklæder og tasker

Hos Langsamt dækker kategorien Accessories over accessories til kvinder i form af det ekstra, du har brug for eller vil pynte din garderobe med. Huer, halstørklæder og vanter fylder en stor del i vinterhalvåret, da vi synes, det er accessory, der er svært at undvære. Tasker har vi også valgt at tage med, fordi vi selv synes, vi har nogle af de bedste og smukkeste tasker i verden, der løfter ethvert outfit uanset årstid. Og kan være nødvendige til nøgler, mobil, penge eller/og diverse kort. Til solskinsvejr er solbriller et næsten uundværligt accessory.

Uanset hvilket accessory, du skulle falde for i butikkerne eller online, så er både huer, halstørklæder, vanter, tasker og solbriller ansvarligt fremstillet. Intet mindre. For vores mission er, at du skal se godt ud i tøj og accessories, der er fremstillet i respekt for vores klode og medmennesker. Og dyr! Således kommer tasker, huer og halstørklæder fra ansvarligt holdte dyr og uld. Eller genanvendt uld, som tilfældet er det med mange huer og halstørklæder fra Colorful Standard. Solbriller i plantebaseret bionedbrydeligt materiale, de er i øvrigt også fra Colorful Standard. Dinadi, som du finder blød og lækker strik fra, har base i Nepal, hvor de holder en fair trade produktion. Blandt Langsamt accessories til kvinder finder du også enkelte silketørklæder fra danske Sicels. Smukke og indbydende og ikke til at holde fingrene fra.

Taskerne fra hollandske O My Bag er heller ikke til at holde fingrene fra i deres lækre og bløde kvaliteter. O My Bag er klassiske skindtasker i højeste kvalitet og det er veganske tasker i blød æbleskind. Lige til at forelske sig i – også når man åbner dem og ser det smukke stribede for i genanvendt bomuld. Tasker med genkendelige O My Bag remme i Gots-certificeret økologisk bomuld i flot tern, der ikke findes flottere og lækrere! Virkelig kvalivare og masser at glæde sig over.