Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

S.N.S. Herning

Der er tale om noget nær et livsvarigt forhold, hvis du vælger en strik fra S.N.S Herning. Det danske mærke har eksisteret siden 1919 og har i mere end 100 år skabt kvalitet i uld – uopslidelig og lækker kvalitet. Og ja, SNS er dansk herremode, som du altså nu også finder lidt af hos Langsamt. Er du kvinde, kan du dog roligt blive hængende, for flere trøjer, sweatre og cardigans fra SNS kan bruges af alle. En populær klassiker hos SNS Herning er også sømandstrøjen. Gedigen og uopslidelig uldstrik siden 1919 – stadig i det originale design. Oprindeligt fremstillet til arbejdsbrug bla for sømænd. Det siger noget om både design og kvalitet, at den stadig findes – nu som designikon!

Kvalitetsstrik i uopslidelige kvaliteter fra S.N.S Herning

SNS HERNING er en familieejet virksomhed med rødder i Herning, som navnet antyder. De har nu designet og fremstillet striktrøjer i hele tre generationer, siden Søren Nielsen Skyt begyndte at sælge sine uldne varer i  1919. Generationerne, der har fulgt efter, ser det stadig som deres pligt og et løfte, at fortsætte samme tradition. En tradition og en ambition om udelukkende at lave smukt og holdbart tøj ud fra en stor kærlighed til et gedigent håndværk. Gamle metoder, der stadig virker. Og kun i uldgarn der nu som dengang var og er i de allerbedste kvaliteter. Derfor kan du også være sikker på at have en hvilken som helst trøje eller sweater i garderoben næsten for evigt. I hvert fald hvis den er fra S.N.S Herning. Og derfor er mærket stadig aktuelt og et, folk vil betale for at få. For kvalitet betaler sig.

Sømandstrøjen – klassikeren fra 1919, der stadig holder

Sømandstrøjen er unægtelig den kendteste sweater fra SNS Herning. Designet med knopperne eller boblerne i striber hen over trøjen er en klassiker og et design, som mange har lavet efter. For SNS Herning tog de ‘knoppen’ til sig efter et engelsk forlæg, hvor der fandtes håndstrikkede udgaver. Og hemmeligheden bag sømandstrøjen med knoppen er knoppens unikke varmeegenskaber. Luften i knoppen er nemlig som en lille isolerende lomme af luft. Den varmer uden at veje. Derfor blev sømandstrøjen hurtigt en favorit blandt søens folk. Og den er stadig idéel for alle, der opholder sig ude i blæst og kulde. Find sømandstrøjen her i flere farver, der både kan bruges af herre og dame – og se de øvrige smukke kvalitets-strikke fra S.N.S Herning. Sikre garderobeklassikere. Perfekt blanding af æstetik, kvalitet, design og funktion.