Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Dear Denier

Dear Denier strømper og Dear Denier strømpebukser er ualmindeligt lækre, i flotte designs, bæredygtige materialer og holdbare kvaliteter. Fremstillet på sol & vind. Man kan fristes til at kalde strømper & strømpebukser fra DD ansvarlig hverdagsluksus, for kvaliteten og pasformen i deres strømper er virkelig dejlig. De giver en lyst til mere selvforkælelse uanset om det er deres ankelstrømper, knæstrømper eller strømpebukser. For er vi ikke alle trætte af dårlig kvalitet og strømpebukser, der skal smides ud uden knap at have været brugt? Derfor får du her kvalitetsstrømper fra DearDenier, der er dit ansvarlige valg til ben og fødder i super kvalitet.

Kærlighed til kvalitet og ansvarlighed har bragt Dear Denier strømper og strømpebukser til verden

Dear Denier er et dansk mærke, der laver strømper og strømpebukser i højeste og lækreste kvalitet. Hvis du ser en ekstra gang på navnet, kan du også se, at mærket er drevet af en stor kærlighed til strømpebukser i forskellige denier og ordentlig kvalitet. Kærligheden er lige så stor til deres strømper, der ikke skal slides på hæl eller tå. Heller ikke, hvis de er i mere følsomme materialer som eksempelvis uld. De skal føles lækre i mange år og være nærmest uopslidelige. Du må gerne have høje forventninger til Dear Denier strømpebukser og strømper, det har de nemlig selv!

Dear Denier blev grundlagt i 2012 af Katrine Drost Lewinsky. En kvinde, der mange år før opstart af eget strømpemærke arbejdede i modeindustrien for forskellige store mærker. Katrine havde svært ved at finde tøjmærker med samme værdier, som hun selv havde. – Også når det gjaldt holdbare, funktionelle og moderigtige strømpebukser, der var produceret fair og ansvarligt. Bæredygtige strømpebukser. Og hvad var der så at gøre andet end at smøge ærmerne op og selv tage ansvar og gå i gang? Dear Denier repræsenterer derfor en forandring inden for strømpebukse-industrien. Slut med dårlig kvalitet, stort overforbrug og en svært forurenende produktion. Og i stedet stort JA til en produktion til gavn for både industrien, miljøet og samfundet som et hele ved at kombinere ordentlighed med videnskab, kvalitet og mode. Ved at promovere diversitet, fællesskab og gennemsigtighed. Og selvfølgelig ved at fremstille ordentlige, funktionelle, komfortable og holdbare strømper og strømpebukser. Der alle bliver lavet ansvarligt og med hjerte og omtanke for mennesker og planet.

Dear Denier – et mærke med hjerte og visioner

Grundlæggeren af Dear Denier har en drøm om en sund fremtid, hvor forbrugere og producenter er enige om, at klimakrisen er reel. Verdens problemer løser som bekendt ikke sig selv. Men sammen kan vi træffe de rigtige beslutninger, der ikke er drevet af kapital og vækst. Istedet af et ønske om at gøre det bedst mulige. Og sammen kan vi alligevel rykke lidt, selvom det måske kun er meget lidt. Engang var strømpebukser en luksusvare, nu er det nærmest et engangsprodukt, vi ikke tænker nærmere over. Eller gør vi? Det kommer man i hvert fald til, når man får de fantastiske Dear Denier strømpebukser og strømper. Kvalitetsstrømpebukser, der har en fantastisk pasform og luksusstrømper i bla den blødeste uld & kashmir, der er fantastiske at have på. Og ikke bliver slidt, men holder i mange år. Der skal lidt mere følsomhed, forsigtighed og kærlighed til strømpebukser, men prøver du dem fra Dear Denier vil du opleve, at kvaliteten vitterligt er langt bedre og holder uendeligt længe. Giver en følelse af luksus, der tilmed er ansvarligt fremstillet.

Dear Denier strømper og Dear Denier strømpebukser fremstillet på sol & vind

Dear Denier har som nævnt et stort ønske om at skabe holdbare strømpebukser i fantastiske kvaliteter. Samtidig skal de efterlade et så lille aftryk på vores planet som muligt. Derfor fremstilles Dear Denier strømpebukser i genanvendte materialer og de fremstilles på vedvarende energi – sol og vind – i Italien. Hvor produktionen er højt specialiseret. Og hvor Dear Deniers samarbejdspartnere med tilhørende fabrikker er OEKO-TEX®-certificerede nul-affaldsfabrikker. Det giver noget nær de mest bæredygtige strømpebukser. Hos Dear Denier er det også en stor drøm at kunne genanvende aflagte strømpebukser til nye strømpebukser, når dagen kommer, hvor de alligevel ikke kan mere og må give op. Derfor samler vi gerne alle strømpebukser ind til deres genanvendelsesprogram. Lige nu kan det ikke lade sig gøre at fremstille nye strømpebukser af gamle, men Dear Denier laver forsøg sammen med forskere fra Teknologiske Institut og returnerede strømpebukser bruges til laboratorieforsøg. Og de glæder sig til meget snart at kunne melde mere ud. Om cirkularitet og bæredygtige strømpebukser af genanvendte strømpebukser.

Kom forbi og mærk kvaliteten, eller shop Dear Denier strømper online hjemmefra

Prøv de bløde økologiske Dear Denier strømper i økologisk bomuld eller strømperne i uld og kashmir. Og prøv et par ansvarligt fremstillede Dear Denier strømpebukser, der holder meget længere end de fleste andre. For god kvalitet, komfort og en ansvarlig produktion er nogle af nøgleordene hos danske Dear Deneir. Hos Langsamt elsker vi hver en dag med Dear Denier strømper og Dear Denier strømpebukser på fødder/ben. Derfor finder du dem i butikken – vi synes de er det bedste match til en langsom slow fashion garderobe. Håber, du vil blive lige så glad for strømperne som vi. Kom gerne forbi i Roskilde eller på Vesterbro, hvis du vil mærke kvaliteten og ellers kan du altid sidde i ro og mag derhjemme og shoppe Dear Denier strømper online. Og vi pakker omhyggeligt og kærligt ind. Og glæder os til at sende noget hverdagsluksus din vej.