Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Klitmøller Collective

Klitmøller Collective – eller bare Klitmøller – er et dansk mærke. Det er nok ikke så svært at gætte og mærket kommer naturligvis også fra Klitmøller i nordjylland. De lader sig inspirere af naturen og vesterhavet, som er deres nabo, til deres dejlige tøj i naturlige materialer. Tøj, der kan bruges til at bevæge sig i og tøj til al slags vejr. Økologisk og ansvarligt fremstillet. Slow fashion, der kan bruges uanset, hvad moden ellers dikterer, fordi det er enkelt og dejligt at have på. Hos Langsamt har vi et udvalg af både kjoler, bluser, bukser, jumpsuits og strik fra Klitmøller Collective. I materialer som økologisk bomuld og ansvarlig uld. Glæd dig til de fine og enkle styles, der har noget tidløst over sig og altid er behagelige at have på.

Behagelighed, komfort og miljøvenlige, ansvarlige materialer hos Klitmøller Collective

Glæd dig til blødt og behageligt tøj, for komfort er altid noget Klitmøller Collective har for øje. Fine og dejlige designs, man altid har lyst til at tage på og have det dejligt i. Og så er der selvfølgelig hele det ansvarlige aspekt, der også i høj grad udgør Klitmøller tøj. For det er som nævnt i ansvarlige materialer som økologisk bomuld, hør og masser af lækker ansvarlig uld. Klitmøller Collective får deres tøj fremstillet i Portugal. De lover, at både brand og leverandør gør deres yderste for at levere tøj i høj kvalitet, der holder længe. Ensfarvede, enkle designs. Måske lidt striber. En dejlig tekstur. Og så finder du Klitmøller Collective strik med fine detaljer som hulmønster i strikken.

Klitmøller strik, kjoler og bukser – find Klitmøller Collective Dame hos Langsamt

Klitmøller Collective er tøj til kvinder, men rent faktisk har de også en stor kollektion til herre. Den har vi ikke i butikken pt, men hvem ved, måske finder også den vej til butikkerne i Roskilde og på Vesterbro og online. Men lige her og nu må du nøjes med at shoppe Klitmøller Collective Dame. Der er også nok at glæde sig til, både i de enkle og klassiske snit og dejlige materialer, der er valgt ud fra deres miljømæssige aftryk. Du finder både kjoler, strik – både strikkede kjoler, trøjer og cardigans – og bukser.