Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

hudpleje

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Naturlig og økologisk hudpleje fra Grums, Vølve og Yroli

Trænger din hud til ekstra næring og pleje, så kig med her. Du finder håndlavet økologisk hudpleje fra danske mærker som Grums, Vølve og Yroli. Naturlige danske mærker, hvis hudpleje er økologisk certificeret med naturlige, velgørende ingredienser. Hudpleje til både ansigt, krop, hænder og fødder. Til rens og pleje – selv af helt sart hud. Hudpleje, der renser, fugter, genopbygger og afbalancerer. Dansk hudpleje og produkter, der er fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og unødige kemikalier. Derfor kan du roligt pleje din hud med udvalget af økologisk hudpleje hos Langsamt, det er velegnet til alle – også til dig med sart hud eller allergier.

Vidundersalve, kaffegrums og respekt for hudens naturlige balance

Find Vølves vidundersalve, der kan bruges på alle hudtyper og når din hud har allermest brug for pleje. Vidundersalven indholder bla vejbred, der heler, fugter og gør godt på såvel frostbidte og ru hænder og læber, røde babykinder og numser og på irriteret hud. Fra Vølve finder du også hårshampoo og mildt duftende flydende håndsæber. Og naturligvis dejlige olier til krop og ansigt.

Find scrubs til ansigt og krop lavet på kaffegrums fra Århusianske Grums og nyd kaffens antioxidante virkning på din hud, der bliver fast og elastisk på samme tid. Fra Grums finder du også en gua sha box med ansigstrulle og gua sha i jade. Forkæl din hud med gua sha og giv huden bedre blodcirkulation og stimuler din huds cellegenvækst. Det er afgørende for din huds kollagenproduktion og din huds elasticitet.

Find økologisk hudpleje fra Yroli, som er sat i verden for at genoprette hudens sundhed ud fra devicen om mindre og kun få lag hudpleje – de rigtige og gode lag af hudpleje, der respekterer hudens naturlige balance og hjælper med at opbygge den indefra. Helt naturligt og vegansk og produceret i Danmark.

Vil du helst dufte og prøve lidt på hånden først, er du velkommen i vores butikker i Roskilde og på Vesterbro i København, hvor udvalgte produkter står fremme som testere. Vi har ikke alle produkter som tests, men du kan få et indtryk af de forskellige mærker. Og er dit yndlingsprodukt udsolgt, får vi det gerne hjem igen.