Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Jungle Folk

Jungle Folk er et brand, der kombinerer traditionelt håndværk og enkelt tidsløst design. Jungle Folk designer udelukkende i bæredygtige materialer som eksempelvis økologisk bomuld og hør, peace silke, uld og genanvendte naturlige materialer. De samarbejder direkte med mindre systuer i eksempelvis Lima og Peru ud fra en social bæredygtig profil. Jungle Folk hylder med deres designs det smukke i enkelheden, materialer og håndværk. Derfor får du økologisk, ansvarligt og low impact tøj, der kan give tøjglæde i mange år.

Æstetisk og etisk – smukt og klassisk tøj fra Jungle Folk, der kæler for dine sanser

Det Schweiziske mærke Jungle Folk opstod under designerens tur gennem latinamerika. Pauline Treis blev fascineret og inspireret af både landskab og lokalbefolkningens høje viden, kunnen og gøren indenfor meget gamle teknikker. Og derfor opstod Jungle Folk i et tæt samarbejde med de mennesker, der fremstiller tøjet for Jungle Folk. Og derfor vægtes kvalitet og håndværk så højt. Det kan måske ikke altid ses på billeder, men du er ikke i tvivl, hvis du får et stykke Jungle Folk tøj i hånden. Det er ypperste kvalitet og man mærker straks kærligheden til materialet, der ofte får lov til at træde frem i de enkle og tidsløse designs.

Hos Jungle Folk ligger bæredygtigheden i tøj først og fremmest i, at det er holdbart og høj kvalitet. En social ansvarlig produktion i de bedste råvarer og kvaliteter, der naturligvis er økologiske og miljøvenlige. Find klassikere, der holder og varer og bliver ved med at kæle for dine sanser.