Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Åbenlys

Lys spreder altid stemning og hygge – det er i hvert fald åbenlyst for det danske mærke Åbenlys og det, de gerne vil bidrage til. At dit hjem skal gøre dig glad og have sjæl – dog uden os fra lys i dårlig kvalitet fyldt med paraffin, der indeholder råolie. Og hvem vil gerne indånde olie? Nok ikke mange. Derfor findes Åbenlys, der spreder glæde og hygge i soyavoks, der stort set ikke soder. Kalenderlys, adventslys og julelys til december – en særlig måned for lys. Og fyrfadslys, du kan bruge året rundt. Tænde med største fornøjelse og skabe masser af hygge uden at skulle indånde noget, du ikke har lyst til. Med bevidstheden om, at dit soyalyse er blevet til fair og ansvarligt.

Skru op for hyggen i december med kalenderlys og adventslys fra Åbenlys. Fald i staver med smukke sojalys og fyrfadslys året rundt.

Skal der skrues op for hyggen, hvad enten det er i december med kalenderlys og adventslys eller resten af året med fine fyrfadslys? Ja, så er der ingen tvivl hos Langsamt. Vi vælger åbenlyst soyalys fra Åbenlys. Soyalys, der stort set ikke soder og afgiver dårlige partikler til indeklimaet. Soyalys, der til gengæld spreder lys og masser af hygge og danner grobund for stemningen i hjemmet. I sommerhuset. Og måske for en stund øger livskvaliteten.

Hos Åbenlys har de sørget for, at du kan få soyalys, der kan bruges året rundt. Mest kendt er nok deres julelys: Kalenderlys og adventslys med enkle tal, der giver fine lys. Alle Åbenlys lys er fremstillet af sojavoks. Selvom det ‘bare’ er lys, tænker Åbenlys etik og æstetik ind i fremstilling og design, så lysene fremstilles ansvarligt. Også hvad angår arbejdsmæssige forhold.

Giv dig selv ro og hygge i en travl december med kalenderlys og julelys fra Åbenlys eller find strikketøjet frem i skæret fra et fyrfadslys i soyavoks fra Åbenlys.