Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

MUD jeans

Mud Jeans – et hollandsk denimbrand, der bestemt er værd at kende, hvis du har hang til jeans. Deres Jeans er nemlig ualmindeligt skønne og dejlige med mange forskellige pasforme, så du kan finde de rigtige for dig. Og så er der bare det med Mud Jeans, at de giver en meget bedre fornemmelse at gå med. Faktisk gør de en rigtig glad langt ind i hjertet, når først man ved, hvor meget mærket gør for en bedre og mere cirkulær produktion. Med fair forhold for alle. Tjek vores Mud Jeans til kvinder og nyd dem, hvis nogen af dem ender med at blive dine! Ud fra mottoet: Doing Jeans differently – læs nedenfor hvordan.

Mud Jeans – doing things differently!

Vil du have bæredygtige jeans, så er hollandske Mud Jeans noget nær så tæt på, som de kan komme med deres cirkulære denimbrand. De har nemlig fuld fokus på genanvendelse af tekstil fra udtjente jeans og alle deres jeans består op til 40% af bomulden af post-consumer genanvendt bomuld. I enkelte par Mud Jeans er det hele 100%, der er genanvendt bomuld og deres mål er, at i 2025 er alle deres jeans 100% cirkulære og fremstillet af udslidte jeans. Dem af deres jeans, der ikke er helt i genanvendt bomuld blandes den genanvendte med Gots-certificeret økologisk bomuld. En af de gode ting ved at bruge genanvendte materialer er, at der sparres rigtig meget vand og CO2. Eksempelvis bruges der normalt ca. 7.000 liter vand til et par konventionelle jeans – til Mud Jeans bruges kun 393 liter vand, så får du dig et par, sparer du et vandforbrug på 6.607 liter vand på dine jeans.

Hos Mud Jeans er knapper og andet metal i deres jeans også i 100% stainless steel, der kan recycles og genanvendes. Det kan ‘normale’ jeans-knapper ikke, da de er fremstillet i en blanding af metal og plastik. Der er mange flere ting, man kan dykke ned i hos Mud Jeans, for sagen er bare, at de gør det smadder godt og det er derfor, du finder dem hos Langsamt. Brandet er også B-corp certificeret. Og deres farvning er Cradle2Cradle (C2C) indigo farve. 95% af vandet ved indfarvningen bliver genanvendt. MUD jeans laver løbende livscyklus analyser for deres tøj for at gøre produktionen og selve deres jeans så bæredygtige som muligt. Analysen foretages af Ecochain.

Find de skønneste jeans fra Mud Jeans hos Langsamt: Mud Jeans online, Mud Jeans København og Mud Jeans Roskilde

Udvalget af MUD jeans i Danmark er ikke stort og derfor er vi stolte af at have de klassiske jeans fra det hollandske mærke i butikken. Alt sammen økologiske jeans og bæredygtige jeans i den forstand, at der er anvendt økologisk bomuld og genanvendt bomuld som beskrevet ovenfor. Se udvalget af forskellige og altid behagelige pasformer her på siden. Du kan også prøve det dejlige udvalg i København og Roskilde, hvor vi har butikker. Du er altid velkommen.

Genanvendelsesprogram hos Mud Jeans:

I Langsamt indsamler vi gamle jeans og sender dem til genanvendelse hos MUD Jeans. De behøver ikke kun at være fra mærket selv – har du et par udslidte jeans, du ikke ved, hvordan du skal komme af med, så send dem til os eller kom forbi 🙂