Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nedsatte varer

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Udsalg og nedsatte varer? Not so much, for vi er stolte af vores slow fashion og gamle kvalitetstøj. Derfor kun udsalg og nedsættelser på enkeltstående tilbageblivende størrelser

Når du kigger webshoppen igennem og kommer forbi vores fysiske butik, vil du naturligt finde varer, der er nedsat. Det er dog ikke særlig mange, for helt ærligt, så er vi ikke pinlige over at hænge tøj frem fra sidste år. Tværtimod er vi lidt stolte over det, for vi tror på, at noget af det, der skal ændres ved modebranchen er at komme langt væk fra tanken om sæsoner og mange kollektioner. Og hvad der blev fremstillet i går skulle gerne være lige så godt i dag, hvis kvaliteten og kærligheden holder. Selvfølgelig foretrækker vi også uld om vinteren og stroptoppe, kjoler og shorts om sommeren. Men det er kedeligt, når tøj kun har relevans i en enkelt sæson og så skal kasseres, det kan vi bestemt ikke lide. Ingen begrænsede perioder med ingen udløbsdato, tak.

Hos Langsamt elsker vi tøj – også ‘gammelt’ tøj, der har smukke detaljer, dejlige farver, er godt håndværk og kvalitet vi kan genforelske os i, hver gang vi tager det på. Så hvorfor ikke fortsat nyde det? Det gør vi. Og derfor er UDSALG ikke en kategori, du finder her. To gange om året holder vi lagersalg, hvor udgående eller enkeltstående størrelser af stykker tøj bliver sat ned både online og i butikkerne. Men varer på udsalg i en bestemt periode finder du ikke. Det kan godt være, at en stor del af vores tøj er so last year, men det er Slow Fashion på den bedste måde og det er vi glade for! Og det holder og ser stadig knaldgodt ud. Du finder det lige her – se, om ikke også du synes, det er tøj, der stadig er værd at elske og bruge?