Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

sustainability

Vores tilgang

Vores tilgang til bæredygtighed er først og fremmest at udvælge tøj i gode holdbare kvaliteter designet til at holde år efter år. Derudover udvælger vi miljøvenlige materialer med minimalt forbrug af vand, kemi og energi og læner os op ad certificeringer, der kan give en tryghed og gennemsigtighed ift. blandt andet arbejdsforhold og økologi.

Slow clothing

Bæredygtigt tøj er ikke en stil eller et materiale, og hvert stykke smukt tøj har sine bæredygtige styrker og svagheder. Med denne webshop har vi taget nogle valg omkring materialer og certificeringer, som vi mener er bæredygtige, og derefter lader vi valget være op til dig. Vi bombarderer dig ikke med information og skræmmehistorier, men lægger så meget information frem som muligt, så du for hvert enkelt produkt kan folde information ud og tage stilling. Derudover kan du frit filtrere efter, hvad du vægter højest, eksempelvis at det er vegansk, fairtrade eller økologisk.

Når alt det praktiske er fortalt, er vi også bare to kvinder, der værdsætter det lidt magiske ved en personlig stil, når farver og tekstur går op i en højere enhed med den, der bærer det. Vi har stor kærlighed til tøj, og vi mener derfor, at det skal udvælges nøje, bruges og passes på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Materialer

Vores tøj er i naturlige materialer blandt andet fra planter som økologisk bomuld, hør og hamp, og i det lækreste bløde uld fra eksempelvis får, geder, alpakaer og silkelaver og med transparens omkring oprindelsessted. Derudover har vi tøj i lyocell (tencel), modal og viskose, som alle er materialer, der i sin grundform stammer fra træfiber og derefter forarbejdet i et lukket system med genanvendelse af vand og kemi. Vi vælger aldrig tøj i rent kunststof, som nylon og polyester medmindre, at det er genanvendt eller fra deadstock stofruller.

IMG-2924-kopi 2

Certificeringer

Certificeringer er vores sikring for, at en række minimumskrav er opfyldt, og at andre end producenterne selv har tjekket op på forhold omkring økologi, kemi, dyrevelfærd og arbejdsforhold. Alle vores designere har deres forskellige certificeringer og deres særlige fokus inden for bæredygtighed. For os er certificeringerne særligt vigtige, når det kommer til arbejdsforhold, da vi ønsker, at tøjet vi sælger er blevet til under sikre, sunde og økonomisk fair forhold.

certificeringer