Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

sustainability

Vores tilgang

Vores tilgang til bæredygtighed er, først og fremmest at udvælge tøj i solide og holdbare materialer i gennemarbejdet design, skabt til at holde år efter år. Derudover går vi efter bløde naturmaterialer, gerne økologisk eller genanvendt. Fælles for vores udvalgte brands er, at de er transparente omkring arbejdsforhold og arbejder for sikre, sunde og fair arbejdsforhold via enten certificeringer, egne sociale initiativer eller en kombination.

Slow clothing

Bæredygtigt tøj er ikke en stil eller et materiale, og hvert stykke smukt tøj har sine styrker og svagheder indenfor bæredygtighed. Med denne webshop har vi taget nogle valg omkring materialer og certificeringer, og derefter lader vi valget være op til dig. Du kan derfor for hvert enkelt stykke tøj folde information ud og tage stilling. Derudover kan du også filtrere i shoppen efter hvad du vægter højt, om det er økologi, genanvendelse eller et særligt materiale eller certificering.    

Når alt det praktiske er fortalt, håber vi med webshoppen at være med til at inspirere til at gå på opdagelse i farver og teksturer og udfolde din personlige stil, eller dvæle lidt ved basisgarderobens enkelthed. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Materialer

Vores tøj er i naturlige materialer, blandt andet fra planter som bomuld, hør og hamp, og i det lækreste bløde uld fra eksempelvis får, geder og alpakaer. Derudover har vi tøj i TENCEL™, LENZING™ Modal og ECOVERO™, som alle er materialer, der i sin grundform stammer fra træfiber og derefter forarbejdet i et lukket system med genanvendelse af vand og kemi. Vi vælger som udgangspunkt ikke tøj i rent kunststof, som nylon og polyester. For strømpebukser, badetøj og tasker har vi et udvalg i genanvendt polyester og nylon.

IMG-2924-kopi 2

Certificeringer

Certificeringer er forbrugerens sikring for, at en række minimumskrav er opfyldt, og at andre end producenterne selv har tjekket op på forhold omkring økologi, kemi, dyrevelfærd og arbejdsforhold. Alle vores designere har deres forskellige certificeringer og deres særlige fokus inden for bæredygtighed.

certificeringer