Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

strømpebukser

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Find strømpebukser blandt verdens bedste og mærk, hvordan strømpebukser skal sidde!

Strømpebukser kan måske føles som noget, man ikke tilskriver den store værdi og ikke lægger så meget kærlighed i at købe. For de skal alligevel ‘bare’ bruges under kjolen og nederdelen. De koster alligevel en del og de kan nemt løbe. Vent til du får et par strømpebukser fra Swedish Stockings eller Dear Denier på benene, så vil du forhåbentligt opleve, at de er alle pengene værd. At der findes kvalitetsstrømpebukser, der med lidt forsigtighed kan holde i årevis. Strømpebukser med fantastisk pasform, der bare sidder, som de skal og ikke glider ned eller ruller i kanten. Som med andre ord ikke ‘generer’ i løbet af dagen og/eller aftenen, men bare bliver siddende komfortabelt og perfekt, hvor de skal. At strømpebukser faktisk kan være en beklædningsdel, man kan glæde sig til og over. Og at de kan være noget i sig selv og give en hel masse til det øvrige outfit.

Du finder flest par ensfarvede strømpebukser online såvel som i Langsamt Roskilde og Langsamt Vesterbro. Men du finder også strømpebukser med knald på farver og print, lige som du finder strømpebukser med blomsterblonde. Med prikker, tern og i rib. Og så finder du faktisk nogle af verdens bedste strømpebukser – i hvert fald er flere fra Swedish Stockings blevet kåret blandt de bedste i verden i New York Times og andre steder. Bla den model, der hedder Olivia og er en 60 den strømpebuks. Hvilket leder tanken hen på tykkelse – du finder strømpebukser fra 20 denier op til 100 og endnu kraftigere i uld og kashmir.

Dear Denier er et dansk brand og Swedish Stockings er, som du nok har gættet, svensk. Fra Stockholm. Begge mærker gør en dyd ud af at fremstille de bedste strømpebukser, da begge ved, hvor mange par dårlige (flere milliarder), der fremstilles årligt. Strømpebukser, der kasseres efter få ganges brug, fordi de løber. Mange har accepteret at strømpebukser er blevet billige og for mange mærker styres af pris og dårlig kvalitet. Det accepterer de to mærker hos Langsamt IKKE! De fremstiller begge kvalitetsstrømpebukser (og strømper for den sags skyld) udelukkende i genanvendte materialer. I økologisk og ansvarlig uld, når det er uldstrømpebukser. Økologisk bomuld. Strømpebukser, der kan holde og strømpebukser, der føles som hverdagsluksus. Ikke noget Wear-and-tear hos dem, men kvalitet, der kan bruges mange, mange gange. Kræver selvfølgelig lidt forsigtighed, men alligevel. Både Dear Denier og Swedish Stockings får deres strømpebukser produceret i Italien på vedvarende energi. Sol og vind. Det er noget, vi kan li’!

Derfor elsker vi deres strømpebukser og tør næsten godt kalde dem bæredygtige strømpebukser, selvom det ikke er en term, der må bruges. Når man tænker på, at de to mærker også har et genanvendelsesprogram og tager udslidte strømpebukser retur, for at have en cirkulær produktion, så er det vel også ok at sige, at det er bæredygtige strømpebukser, du får. Ansvarligt fremstillet. Du kan derfor til enhver tid returnere strømpebukser til os – også fra andre mærker, så sender vi dem videre. Pt kan det desværre ikke lade sig gøre, at fremstille nye strømpebukser af gamle, med det arbejder de to mærker ihærdigt på at nå frem til. Og indtil det lykkes, producerer i hvert fald Swedish Stockings møbler af deres.