Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

strik

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Strik til kvinder og alle årstider: Strik-bluser, cardigans, sweatre, kjoler, huer, tørklæder mm

Strik! Elskelig, blød, dejlig, vidunderlig strik! På udkig efter en sweater, pullover, cardigan til at varme dig i? En fintstrikket bluse med korte eller lange ærmer? En skøn vest, der kan bruges på uendeligt mange måder? En strikket kjole i lækker uld? Et tørklæde eller en hue? Så finder du det hele her og lidt til. For hos Langsamt kan vi ikke få nok af strik i bløde og dejlige kvaliteter, få nok af strik i uld, alpaka, kashmir og i sommermånederne strik i økologisk bomuld. Der er noget fint over en strikket bluse med korte ærmer og så meget godt at sige om det hele, at det noget blandede udvalg er blevet samlet i én yndlings-kategori: STRIK!

Kvalitets-strik fra mærker med en fair og ansvarlig produktion

Fælles for al strik i denne kategori er naturligvis, at den kommer fra mærker, der tager ansvar, når det kommer til en fair og ordentlige produktion. Det gælder også dyrehold, for uld kommer jo unægteligt fra får og vi sikrer os, at mærkerne hos Langsamt med uldtøj og andet strik har certificeringer på deres uld. Flere bruger også genanvendt uld, men ellers finder du strik til kvinder i enten Gots-certificeret økologisk uld eller uld, der er RWS-certificeret. Fair Trade og/eller Oeko-tex certificeret. Og garanteret mulesing fri.

Find uld og strik fra inderst til yderst – fra fintstrikket uldundertøj fra Engel og Joha til varme trøjer fra bla Gudrun & Gudrun, Maska og Thinking Mu! Lette sommertrøjer og sommerbluser i let hørstrik eller farverig strik i kjoleform eller som vest fra Henrik Vibskov mm. Som noget nyt kan du faktisk også bestille en lækker strik trøje hjem til din mand, da vi har fået et lille udvalg af strik til herre. Og så elsker vi jo farver hos Langsamt, så du finder også strik i farver og mønstrer, der lyser op på en grå dag og giver ekstra uldglæde. Bla fra Gudrun & Gudrun, Kowtow, Maska, og Thinking Mu. Skal noget af vores strik flytte ind hos dig, så glæder vi os til at pakke det fint ind og sende det hjem til dig, hvis ikke du vil forbi og prøve.