Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

nederdele

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Mest til nederdele eller kjoler? Vi er til begge og her er det nederdelen, der fortjener sin plads

Nederdele er på en eller anden måde i familie med kjolen. Hos Langsamt elsker vi kjoler – og nederdele med. Du finder ikke helt så mange nederdele i udvalget, som du finder kjoler, men du finder stadig fantastiske nederdele i forskellige designs og med forskellig længde. Du finder nederdele i maxi længde og midi nederdele, der går lidt ned over knæet. Og så finder du korte nederdele. Altid i gode valg af materialer, som vi synes, der skal til for at give en god nederdel, der holder i mange år. Og selvfølgelig fra mærker, der kærer sig om kvalitet og det bæredygtige materialevalg, så du får noget nær en så bæredygtig nederdel som muligt. Det ansvarlige valg, både kvalitetsmæssigt for at din nederdel skal holde længe miljømæssigt, fordi den skal fremstilles med så mildt et fodaftryk som muligt. Og fremstilles i respekt for menneske og jord. Måske er nederdelen lidt underkendt, for der er altid mange stylingmuligheder med en nederdel. Derfor finder du her et udvalg af de skønneste nederdele, der fortjener deres plads i garderoben. Og gerne skulle sprede garderobeglæde i mange år.

Nederdele til bare ben og nederdele, der er gode med strømpebukse-ben

Nogle tekstiler er skønne at have på uanset årstid, mens andre kommer betydeligt mere i brug om sommeren end om vinteren og omvendt. Nederdele i lette materialer, i hør og silke, med blomsterprint og måske i bæk & bølge hører feks sommeren til. Bare ben og en tur til stranden eller en havefest eller måske en drink på en af byens hippe barer/restauranter. Hvorimod en uldnederdel eller en fløjlsnederdel i kraftig, bredriflet fløjl nok mere hører efterår og vinter til. Derfor finder du lidt af det hele her – også en skøn denimnederdel, der altid er skøn uanset vind og vejr. Du finder ensfarvede nederdele og nederdele med print. Og så er der de håndsyede nederdele fra mindre danske designere, der fremstiller selv her til lands.

Vil du prøve en nederdel i et mere vovet eller ekstravagant design, så er der selvfølgelig nederdelene fra Kowtow og Henrik Vibskov, som aldrig er til at komme uden om, hvis der skal ske lidt ekstra.

Køb en nederdel online eller kom forbi en af vores butikker i Roskilde eller på Vesterbro og se, om der er en nederdel, du forelsker dig i 🙂