Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

tasker

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Find smukke tasker og punge fra vores favoritmærker KINTOBE & O MY BAG

Tasker er unægtelig noget, mange af os har et kærligt forhold til, fordi de nærmest er uundværlige i hverdagen. Bringer de nødvendige ting med os fra A-Z og skal kunne bruges til mange forskellige formål. Gør hverdagen lidt smukkere og gladere, hvis du har en taske, du er glad for.

Går du op i design og kvalitet, må tasken selvfølgelig også gerne være i en ordentlig kvalitet. Den skal være nem at komme i og have overblik over. Og selvfølgelig være pæn uanset anledning. Når du nu er hos Langsamt, så er det selvfølgelig også et krav for os, at alle vores tasker til kvinder – og tasker i unisex design – er fremstillet ansvarligt og med hensyn og respekt for både moder jord og vores medmennesker.

Dem, der laver tasker, gør det ofte langt væk fra DK. Uanset hvor i verden, de gør sig umage med lave tasker til dig og mig, skal de behandles ordentligt. Hos Langsamt har vi fundet to taskemærker, der tiltaler os særligt: danske Kintobe og hollandske O My Bag. De lever begge op til vores krav om miljøvenlig og fair produktion.

Gammel kærlighed ruster ikke – og O MY BAG tasker til kvinder holder nærmest for evigt

Vi har en stor kærlighed til taskerne fra O My Bag, som vi har haft i mange år. Tag bare et hurtigt kig på deres smukke kvalitetstasker, så ved du hvorfor. O My Bag har virkelig sans for det æstetisk smukke, enkle og klassiske og deres lædertasker og veganske tasker i æbleskind er en fryd for øjet såvel som for taskeelskeren. Samtidig er deres tasker funktionelle og praktiske og åbner op, så du har et fantastisk overblik.

Du genkender nemt nogle af modellerne på O My Bags ternede signatur-remme i økologisk bomuld, der følger med de fleste tasker sammen med en ensfarvet læderrem. Så hvem kan ikke lade være med at forelske sig i O My Bag? Lædertasker og skindtasker i høj kvalitet og altid kromfrit læder og dertil et mindre udvalg i vegansk æblelæder. Ja, tænk, æbler kan bruges til meget mere end saft og cider 🙂

Det skal også være en fryd at åbne sin taske og derfor er enhver O My Bag taske foret med et smukt stribet signatur-for i en blanding af genanvendt- & økologisk bomuld. Vi synes ikke, at O My Bags tasker er dyre, kvalitet og holdbarhed taget i betragtning. De er bare ubeskriveligt lækre og sande taskefavoritter. Vent, til du får dem i hænderne!

Skulle du investere i en taske fra O My Bag, kan du også glæde dig over, at den er fair og ansvarligt fremstillet. O My Bag får deres punge og tasker til kvinder produceret i Indien og alle deres samarbejdspartnere er som minimum SA8000-certificeret, hvilket garanterer ordentlige arbejdsvilkår og løn. Deres læder er som nævnt uden krom og O My Bag bruger ingen syntetisk top finish på deres tasker, derfor sætter brug og livets gang sig i taskernes overflade, der gør dem smukkere år for år.

Flasker rimer på tasker og giver skønne KINTOBE tasker i urbane designs, der kan klare al vind og vejr

Kigger du efter en ikke helt så dyr taske, så tag et kig på Kintobe. Her er det ikke klassiske dametasker, som hos O My Bag, men et langt mere sporty og urbant design, der i de fleste tilfælde kan bruges af både mand og dame. Samtidig skal du ikke være i tvivl om, at en Kintobe taske er i topklasse kvalitet. Alle Kintobe tasker er i genanvendte materialer: affald fra havene og plastikflasker mm – og de er vandtætte. Og så skal de kunne bruges til hvad som helst og hvor som helst. Derfor er funktionalitet og holdbarhed essensen af Kintobes designs.

Verden er mangfoldig! Og Kintobe går efter at have et udvalg af mangfoldige designs til verdens mangfoldighed af mennesker. Det har gjort, at Kintobe inviterer forskellige designere ind til hver en ny kollektion for at få deres take på en taske, en rygsæk mm. For at gøre Kintobes stil mangfoldig, om end med præg af Kintobe. Hver ny designer fortolker, hvad Kintobe betyder for dem. Sætter sig ind i deres filosofi, før de begynder at designe og formgive nye multifunktionelle tasker, der passer ind i Kintobes univers af tasker. Det handler om at tage ansvar, om at producere ansvarligt og om at være med til at gøre verden til et bedre sted at være. Det skal vi alle hjælpe med og derfor skal din taske være nem, praktisk og hurtig at tage med, når du skal ud af døren og forhåbentlig med åbenhed og accept møde andre. Det er ønsket fra Kintobe. Og derfor, de laver tasker.

Kintobe har desuden høje ambitioner om at fremstille verdens mest bæredygtige tasker under mottoet: Bags produced with kindness to Earth. De udfordrer hele tiden sig selv for at finde ud af hvor bæredygtige tasker rent faktisk kan blive og udvikler konstant nye produktionsmetoder og materialer. Deres ønske er nemlig at kunne producere en 100% bæredygtig taske, der bæres af en cirkulær produktion af affald. Kintobe får deres tasker, rygsække og computer-sleeves fremstillet i Vietnam på en virksomhed, der auditeres af Fair Wear Foundation for at garantere ordentlige løn- & arbejdsvilkår.

Vil du have en gennemarbejdet taske i høj kvalitet med både etik og æstetik på plads, så er vi glade over at kunne præsentere vores udvalg fra både Kintobe og O My Bag. Og kan næsten ikke vente med at pakke dem smukt ind og sende dem afsted til dig, så de kan få det liv, de fortjener.