Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Vølve

Vølve laver skønhedsprodukter og lækker, velgørende hudpleje baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvalgt for deres aktive og helende egenskaber. Virksom og naturlig, økologisk hudpleje til hud i alle aldre. Vølve har base i København, hvorfra alt bliver fremstillet. Vølve er ren hverdagsluksus med milde, naturlige dufte og utroligt virksomme ingredienser selv til problematisk og sart hud.

Vølve – økologisk hudpleje baseret på nordiske planteekstrakter

Hos Vølve finder du økologisk hudpleje baseret på nordiske planteekstrakter, der har den mest gavnlige og nærende effekt på din hud. Der er både ansigtspleje, kropspleje, flydende håndsæbe, shampoo og dejlige olier, både ansigtsoliere og kropsolier, du også kan bruge til håret. Og så er der selvfølgelig vidundersalven, som mange kommer tilbage efter igen og igen, fordi den udretter mirakler, hvor der er irriteret og/eller tør hud: Sprukne vinterhænder, røde babykinder eller numser, på læber og hele kroppen. Vølve forener naturmedicinske traditioner med moderne dermatologi og giver dig milde, skånsomme og naturlige hudplejeprodukter fri for tilsætningsstoffer og kunstige duftstoffer.

Er du på udkig efter mild og naturlig hudpleje, shampoo, flydende sæbe mm kan du roligt tage et kig gennem Vølve hudplejeprodukter. Det samme gælder, hvis du kender nogen med sart hud og allergier – Vølve hudpleje er nemlig fremstillet helt uden skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier og kan derfor tåles af de fleste.

Vølve – virksom og naturlig hudpleje til hud i alle aldre

Vølves dejlige plejeprodukter er naturligvis håndlavet i Danmark, på Frederiksberg, hvor Vølve har deres produktion. De rene, økologiske og naturlig produkter er desuden reduceret for alle fyld-ingredienser og er derfor meget drøje i brug. Husk, at kun få dråber ansigtsolie feks er nok! Det kommer selvfølgelig ikke an på emballagen, men vi synes alligevel, det er værd at bemærke at Vølve har en super fin og enkel emballage, der vil pynte på ethvert badeværelse.

Vi i Langsamt er fascineret af Vølves duft univers med beroligende dufte som kamille, morgenfrue og hybenskal. Og af at det er økologisk, naturlig og virksom hudpleje til alle aldre. Og så en smule af navnet, der refererer til en skikkelse i den nordiske mytologi og til middelalderens kvindelige naturdoktorer. Det kan vi li’! Find Vølve hverdagsluksus til fair priser hos Langsamt online og i vores butikker i København og Roskilde.