Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Kowtow

Kowtow designs har et stærk DNA af unikke silhuetter med inspiration fra arkitektur og kunst. Designet er ofte oversize og kantet og samtidig feminint og meget elegant. Mærket har rødder i New Zealand, men har en æstetik, der nemt kan forveksles med nordisk minimalisme. Kowtow burger primært økologisk Fairtrade bomuld i deres kollektioner og er meget ambitiøse i deres arbejde med bæredygtighed, der tæller 5 arbejdsforholds- og miljøcertificeringer. Etisk og æstetisk tøj til kvinder, der skiller sig ud og giver masser af mulighed for tøjforelskelser for ikke at sige længerevarende kærlighed!

Kowtow – Økologisk dametøj der oser af æstetik & etik

Udover certificeringerne nævnt ovenfor gør Kowtow også meget for at være transparente omkring alle deres produktionsled. Alt i alt et mærke der på smukkeste vis kombinerer æstetik og bæredygtighed forstået på den måde, at Kowtow sætter en ære i ordentlige arbejdsforhold og smukke økologiske tekstiler. Kvalitet og godt håndværk. Og det kan vi li’. Et mærke, der oser af æstetik på lang afstand og af etik, når man går et spadestik dybere. Og tjek lige mærket ud for deres utrolige kvaliteter, hvis du har mulighed for at mærke Kowtow tøj. For deres fantastiske designs og vidunderlige farvekombinationer. Kowtow er mestre i prints, striber og tern og du får tøj i elegante og opsigtsvækkende silhuetter. Ren kærlighed!

Kowtow tøj i økologisk bomuld – scorer højt på social & miljømæssig bæredygtighed

Hos Kowtow arbejder de primært med  økologisk bomuld. Hvis du synes, det lyder kedeligt, når der nu er så mange andre spændende ‘bæredygtige’ tekstiler, så tag lige et ekstra kig på Kowtows økologiske tøj til kvinder. Kowtow viser nemlig med kollektion efter kollektion hvordan forskellige vævninger, kvaliteter og forarbejdninger gør, at bomuld bestemt ikke er et kedeligt materiale. Og da slet ikke, når det så oven i købet er Gots-, fair trade og SA8000 certificeret. Endda også Fairtrade for bomuldsbønderne. Når du finder enkelte stykker Kowtow tøj i uld, er det RWS-certificeret for god dyrevelfærd. På den måde kan man sagtens sige, at Kowtow scorer højt både på social og miljømæssig bæredygtighed, når nu bæredygtigt tøj er et svært begreb at have med at gøre.

Find godt håndværk, smuk finish og økologisk tøj, der stikker ud fra mængden

En ting, vi også elsker ved Kowtow er, at det er et meget inkluderende mærke både ift alder, køn og krop. Det er vores påstand, at alle kan finde noget, de vil kunne finde sig til rette i fra Kowtow. Og mere end det, få masser af tøjglæde i. Leder du efter godt håndværk og kræs for både krop, sind og alle sanser, så tjek de altid meget gennemarbejdede kollektioner til kvinder fra Kowtow med smuk finish og syteknisk godt håndværk. Økologisk tøj, der stikker ud fra mængden i de farverige og næsten kunstneriske designs.