Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Om Langsamt 

 

 

Langsamt er en familievirksomhed drevet af mor Dorthe og datter Johanne. Vi brænder begge for håndværk, holdbarhed og Slow Fashion, hvor LIDT men GODT er grundtanken, og vi håber derfor at tøjet fra Langsamt, er noget der bringer glæde i mange år frem. Med afsæt i denne kærlighed til holdbart tøj har vi navngivet vores virksomhed Langsamt - en selvopfundet blanding af dansk/svensk/tysk inspireret af den oprindelige betydning af det danske ord langsomt, som er ’noget som varer længe’.  

 

I Langsamt har vi taget en række valg ift. vores udvalg. Det er valg omkring hvilke materialerne tøjet er lavet i og hvor og hvordan tøjet er produceret.        

 

 

Materialer i langsamt er: økologiske, genenvendte, naturmaterialer og deadstock tekstiler. Læs mere her 

 

Brands i langsamt har: certificeringer for arbejdsforhold, produktion i Europa, lokal produktion i Danmark og produktion udenfor Europa med fokus på initiativer der er med til at forbedre arbejdsforhold.

 

 

For hvert stykke tøj i Langsamt, kan du læse om lige netop hvilke materialer, certificeringer of tiltag ift. bæredygtighed der er gældende. Læs mere om certificeringerne her

 

Vi har gjort os umage med at vælge ud, og vi håber, at du vil gøre det samme.

 

Kærligst

Dorthe & Johanne

 

 

 

Online shopping kan være svært så vi hjælper gerne 

 

Langsamt har base i Roskilde, Ringstedgade 4, hvorfra vi driver både butik og webshop. 

Hvis du bor i nærheden af butikken er du altid velkommen til at afhente webshop køb der. Har du spørgsmål til lagerstatus, er du i tvivl om størrelse eller noget helt tredje er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@langsamt.com eller 93870972 

 

i Langsamt er du aldrig bundet til et køb, så du kan når som helst returnere eller bytte. Det der er vigtigst for os er,  at du bliver glad for dit tøj.

 

Vi betaler fragten ved køb over 399kr og for at gøre returnering nemt, kan du på vores returportal købe returfragt med QR kode sendt til mail. Denne scannes hos din pakkeshop, så du ikke behøver printer(bøvl).