Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Sigrun

Sigrun designer og udformer smykker inspireret af former og teksturer fra naturen. Alle smykker har deres unikke præg og smukke ujævnheder, og materialet er genanvendt sølv og 24K guldbelagt genanvendt sølv. Sigrun Jewellery er smykker, man kan kigge længe på for deres ‘rå natur’ og tekstur og smukke organiske former. Smykker, man kan forelske sig i, fordi de er unikke og smykker og rummer naturen i sig og en mere evig tid. Hos Langsamt finder du Sigruns smykker til kvinder: Ringe, øreringe og halskæder. Velkommen til et smukt univers i genanvend sølv med guld.

Find smukke smykker til kvinder i organiske former lavet i genanvendt sølv & guld hos Sigrun Jewellery

Hos Langsamt elsker vi smykkerne fra danske Sigrun Jewellery. Der er noget langsomt over dem for os – organiske former i genanvendt sølv, der er guldbelagt. Organiske og unikke former inspireret af naturen. Sigrun bor og arbejder i skoven og man kan nærmest mærke den ro og natur, der omgiver hende i hendes smykker. Brudstykker af sten, en gren mm.

Sigrun har faktisk altid elsket smykker og har brugt meget tid som barn hos sin bedstefar, der var smed. Der havde hun mulighed for at lave sine egne smykker af jern og muslingeskaller. Siden hen er hun blevet uddannet inden for guldsmedefaget og har arbejdet for andre guldsmede bla i London, inden hun blev selvstændig. Kærligheden til organiske former fra naturen og genanvendte materialer er tydelig i alle hendes smukke smykker, både ringe, halskæder og øreringe. Tag et kig – du er også velkommen i vores butikker på Vesterbro og i Ringsted, hvis du vil se, mærke og prøve 🙂

Faktisk har vi et mærke mere i butikken, der ikke har noget med smykker at gøre, men har noget med Sigrun at gøre. Hendes søster er nemlig også blevet selvstændig og er kvinden bag ved mærket Underprotection. Godt nok undertøj, lingeri og loungewear, men lige så smukt som Sigruns smykker. Og lidt sjovt, at begge kvinder arbejder med etik & æstetik i det, de laver og kræser om deres medsøstre og kvinder med smukt tøj og smukke smykker.