Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

jumpsuit

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Jumpsuits & buksedragter til kvinder i lækre kvaliteter og afslappet elegance

Synes du også, der er noget over buksedragter og jumpsuits til kvinder, så kig med her. For vi er bestemt vilde med et jumpsuit, der godt nok kan være lidt irriterende, når man skal på toilettet, men ellers fylder en med velbehag og velvære. Der er en casual elegance over et jumpsuit eller en buksedragt, der gør dem super behagelige og dejlige at have på. En beklædningsgenstand, man føler sig godt tilpas i, synes vi. Derfor finder du et mindre udvalg her. Muligvis også et par gode gammeldags smækbukser, som vi også holder uendelig meget af og ikke altid helt ved, hvor hører hjemme. Om det er hos bukser eller jumpsuits. Det samme gælder for en kedeldragt, så det kan du også støde på i kategorien Jumpsuit.

Leder du efter en buksedragt dame, du kan bruge om sommeren eller et jumpsuit til efterårs- og vinterbrug, så er begge dele muligt. Er der ikke så meget i kategorien lige her og nu, så er der altid nye varer på vej og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har noget bestemt i tankerne.

Det siger sig selv, at handler du hos Langsamt og skulle falde for en buksedragt, et jumpsuit eller andet her på siden, så får du kvalitet og holdbarhed med i prisen. Et økologisk jumpsuit, en økologisk buksedragt eller et par økologiske smækbukser. Fra mærker, der er Gots-certificerede eller har andre certificeringer, der garanterer en ordentlig produktion.