Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Klaus Samsøe

Klaus Samsøe – spændende designer og kunstner siden 1985. Og for Klaus Samsøe har det altid handlet om cirkularitet og bæredygtighed. Og om at gå sine egne veje, for det er der, han har det bedst og er mest kreativ. Du kender selvfølgelig mærket Samsøe & Samsøe og ja, her var Klaus den ene bror bag og var langt forud for sin tid med produkter i sjove deadstock-materialer. Det er stadig genanvendelse af eksisterende og kasserede tekstiler, der er det gennemgående tema for hans kreative udfoldelse – og det Klaus Samsøe tøj er lavet af.

Unisex mode og herretøj fra Klaus Samsøe med visioner om genanvendelse og en cirkulær mode

Hos Klaus Samsøe finder du herre- og unisex designs. De er i dag lige som tidligere i deadstock materialer, altså overskudsmateriale fra feks møbelstof-fabrikanter, som tilfældet er med flere overshirts og jakker, hvor det er rester af uld-stof fra den danske møbeltekstil-virksomhed Kvadrat, Klaus Samsøe har genanvendt. Andre jakker er lavet i genanvendte materialer fra DFD. Og af andre rester og kasserede tekstiler i kvalitet og med struktur eller tern, som Klaus Samsøe falder for. Jakker og overshirts bliver fremstillet i Danmark – det gør det meste Klaus Samsøe tøj og han har en mission om at flytte hele produktionen til Danmark.

Ud over at være grundlægger af Samsøe & Samsøe står Klaus Samsøe også bag Kvadrat Really. En virksomhed, der arbejder med genanvendelse af udslidte og kasserede tekstiler, der forarbejdes til møbler og interiør. Et ret så interessant projekt, der er værd at kaste et øje på. Cirkularitet, når det er bedst! Fra udtjent tøj til eksempelvis borde, det er da fantastisk!

På jagt efter enkelt og klassisk tøj, der kan holde et langt liv og blive din garderobefavorit? Så tjek Klaus Samsøes dejlige tøj til kvinder og mænd

Kendetegnende for Klaus Samsøe er enkelt og klassisk tøj, der kan holde et langt liv i garderoben. I fantastiske kvaliteter og gedigne materialer med de lækreste teksturer, der er med til at give Klaus Samsøes designs tidløs enkelhed, man alligevel kan forelske sig i igen og igen fordi kvaliteten er, som den er. I Langsamt har vi solgt den klassiske worker jacket – også kaldet overshirt – i mere end 4 år. Vi synes, at det klassiske snit og det slidstærke materiale som jakkerne er syet i, gør den til en garderobefavorit. Der kommer løbende nye farver til, men design, kvalitet og pasform forbliver. En overshirt er både en smuk jakke, overgangsjakke med en strik under og en kraftig skjorte. Brug den som du vil. Om du er kvinde eller mand. Find den her eller kig forbi på Vesterbro eller i Roskilde.