Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

bukser

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Bukser til kvinder – Klassiske – Elegante – Sprudlende – Vilde. Økologiske jeans og jeans i genanvendt bomuld. Sweatpants mm

Holder du også af bukser og jeans som os og kan lide at være smækker og lækker i et par cool jeans? Tage dig godt ud på dit job i et par pæne og mere elegante og klassiske bukser? Skal til fest og vil have et par bukser med smæk på farve eller print? Eller bare have et par gode gedigne bukser med en pasform, der gør dig glad hver eneste dag? Så finder du et udvalg af mange forskellige par bukser til kvinder her og mere til. For der skal selvfølgelig også være plads til at kunne smide sig i sofaen i et par bløde sweatpants, lige som du skal kunne varme dig ved vintertid i de lækreste uldbukser og om sommeren nyde et par afslappede bukser i et let og svalt materiale som eksempelvis et par hørbukser giver dig, eller et par lette økologiske bomuldsbukser eller bukser i tencel. Måske shorts, som du dog finder under kategorien ‘Shorts’.

Find dine nye yndlingsbukser hos Langsamt

Ja, det kan nok være ret så forskelligt fra kvinde til kvinde, hvilke par bukser, der udgør yndlingsbukserne. Og du kan finde lige så mange holdninger til favoritbukser, som vi er kvinder, der elsker bukser og jeans. Føler du dig bedst tilpas, når bukserne er i ultra bløde, behagelige tekstiler, eller snarere, når de sidder lige i skabet og du føler dig velklædt? Det skal du selvfølgelig gå efter, når du vælger. Begge dele skulle i virkeligheden helst gå op i en højere enhed og mærkerne hos Langsamt vægter både komfort, pasform, design og de gode, ansvarlige materialer højt. Det betyder, at du finder et nøje udsøgt udvalg af økologiske jeans & bukser til kvinder, der tager sit udgangspunkt i netop ovenstående og med øje for kvalitet, så du får bukser, der holder længe og holder til så megen brug, som et par yndlingsbukser skal kunne klare. Derfor kan du roligt forkæle dig med et par skønne bukser fra Langsamt.

Bæredygtige bukser – eller rettere: Bukser fra brands med noget på hjerte, når det kommer til ansvarlighed & produktion!

Det er ingen hemmelighed, at du hos Langsamt kun finder såkaldt fair og bæredygtigt tøj. Også når det kommer til bukser og jeans. Såkaldt – for i virkelighedens verden er en hvilken som helst produktion, også tøjproduktionen, noget, der ikke ‘giver’ så meget til naturen, som den ‘tager’ og bruger. Dermed kan den ikke betragtes som bæredygtig. Terminologien ‘bæredygtigt tøj’ er derfor ikke en, du støder på i hver en tekst hos Langsamt, men du skal vide, at de udvalgte bukser & jeans i butikken er nøje købt hjem for at gøre dig tryg i dit valg, hvis du vil det bedste for vores natur og medmennesker og ønsker et fair produceret stykke tøj, når du køber tøj. Og samtidig gerne vil have et par smarte eller afslappede bukser i din garderobe. Langsamts bukser og jeans er nemlig enten certificerede (feks. Gots-certificerede) eller mærkerne bag har diverse certificeringer, der giver sikkerhed for en ordentlig og fair produktion (GOTS, FAIR TRADE, PETA mm). Også for de mennesker, der sår, høster, spinder, garver, farver, syr og pakker de skønne dame bukser og jeans, der finder vej til Langsamt. Så du trygt kan scrolle roligt og langsomt ned over siderne og klikke yndlingsbukserne hjem. Du kan også finde bukser, der er syet i Danmark!

Økologiske jeans & jeans i genanvendt bomuld

Alle de mærker, du finder hos Langsamt går op i materialevalg og kvalitet, så du får ægte Slow Fashion, der kan holde i årevis og har så lille et miljøaftryk som muligt. Det gælder selvfølgelig også vores jeans, som er nøje udvalgt fra nogle af de bedste jeans-mærker, når det kommer til en ansvarlig produktion. Tjek vores udvalg af lækre jeans fra bla svenske Nudie Jeans, der anvender certificeret økologisk og fair trade bomuld til deres jeans og det fair trade-certificerede hollandske Mud Jeans. Mud Jeans opfylder kriterierne for en cirkulær økonomi og bruger i høj grad genanvendt denim fra kasserede jeans. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller og trænger du til et mere arty take på dine jeans og lidt andre farver, end de klassiske jeans-farver, finder du både kulør og iøjefaldende designs fra bla Kowtow og Henrik Vibskov.

Bukser til enhver årstid – til hverdag, arbejde, fest, fritid, hygge og ferie.

Der findes et utal af jeans og bukser til kvinder og vi kan ikke have dem alle! Men med tanke på både etik og æstetik, design, komfort, kvalitet og yndlings-potentiale vælger vi bukser til alle årstider. Også dem imellem. Stumpede, lange, lige ben, vige ben, tætsiddende. Med tern eller vovede farver. Ensfarvede. Fløjl, velour, silke, tencel, hør, ecovero, økologisk bomuld, økologisk uld. Genanvendt bomuld og uld. Bløde, lækre uldbukser, der føles som ren sjælevarme. Løse, lette bukser, der giver flow og glæde på sommerdage med bare tæer i sandalerne. Til gåture, caféture, venindeture, fester, ferie. Bukser, der med sikkerhed vil give anledning til lange blikke og ensfarvede, klassiske, der sidder som de skal, når der skal forhandles eller konfereres på job. Eller bare nydes. Dases. Danses. Bukser til damer i alle aldre og til teenagepiger, chicks og alle, der kan lide vores udvalg. Skal din garderobe opgraderes med et par særlige bukser til dig, så glæder vi os til at pakke dem ind med kærlighed og sende dem din vej. Du er også altid velkommen i butikken på Vesterbro eller i Roskilde.