Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

sandaler

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Et lille udvalg af kvalitets sandaler til kvinder i gode materialer hos LANGSAMT

Indrømmet – det er ikke mange sandaler, du finder hos Langsamt. Vi er trods alt en tøjbutik og ikke en skobutik. Men engang i mellem kan vi ikke lade være med at forelske os i et enkelt par skønne sandaler eller to – og hvis de ellers lever op til vores krav om en ansvarlig produktion i miljøvenlige materialer, så lander de her på vores Langsamt online hylder og i butikkerne.

Sandaler fra tyske Haflinger hos LANGSAMT

Og så har vi altid en lille portion sandaler hjemme fra tyske Haflinger, fordi de simpelt hen bare er så dejlige at gå med. Er du også fan af ‘sundhedssandaler’ om sommeren – eller om vinteren for den sags skyld som hjemmesko, så tjek vores lille udvalg her.

Haflinger er som nævnt et tysk mærke, der designer skønne sandaler til kvinder i samme stil, som du kender fra Birkenstock. Haflinger designer naturligvis også til mand og barn, men vi har kun Haflingers dame-kollektion. Ud over den fantastiske pasform med den anatomisk designede fodseng, giver Haflinger sandaler optimal støtte og komfort. Haflinger arbejder udelukkende med naturlige materialer af allerhøjeste kvalitet, så du får holdbare sandaler. De bruger bla kork og vegetabilsk garvet læder uden krom mm. Det giver dejlige sandaler og glade fødder!