Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Kintobe

En Kintobe taske er en taske, der er nem at tage over skulderen eller i hånden og komme ud ad døren med. Praktiske og funktionelle designs, der rummer mere end mange andre tasker på samme størrelse, fordi de er så smart indrettet. De er alle helt vandtætte og fremstillet i letvægtsmateriale, så du ikke behøver at bære mere end nødvendigt. Samtidig ser Kintobe taskerne godt ud og hvad også er vigtigt – de er fremstillet af af affald fra verdenshavene, plastikflasker mm. Fremstillet fair og med hensyn og respekt for både menneske og miljø. Og så er det et dansk taskemærke, der hylder mangfoldighed og derfor er deres tasker, computersleeves mm i unisex design.

KAN EN FLASKE BLIVE EN TASKE? HOS DANSKE KINTOBE KAN DE. SE DET FLOTTE UDVALG AF URBANE TASKER & PRAKTISKE OG FUNKTIONELLE TASKER TIL AL SLAGS VIND OG VEJR

Kintobe – måske ikke det mest danskklingende navn, men ikke desto mindre et dansk taske-mærke, der er ved at indtage verden. Med kærlighed og en mission om at gøre den mere åben, mangfoldig og accepterende. Og bedre! Kintobe er drevet af et ønske om at komme ud ad døren og møde andre med accept og tolerance. Og med egne ord ‘carry kindness’ både til vores medmennesker og vores jord. Det tager de helt bogstaveligt med en produktion af tasker, der er designet i genanvendte materialer, der belaster miljøet mindst muligt. Og samtidig rydder lidt op i de uanede mængder af affald, vi alle har været med til at producere. Og knapt så bogstaveligt i ønsket om at hjælpe alle og enhver med nemt at kunne komme ud af døren i en fart for at møde vores medmennesker. Uden først at skulle organisere det, du skal have med – det har du allerede i tasken. Carry Kindness skal også tages mere symbolsk og er et ønske fra Kintobe om at møde verden med venlighed. Udforske den åbent og venligt. Så vi sammen kan nå et bedre sted hen.

Hos Kintobe finder du således tasker i mange størrelser til forskellige gørelser og formål. Det er ikke klassiske dametasker, men tasker, der kan bruges af alle uanset køn. Tasker i urbane designs og samtidig i høj kvalitet. Et ekstra plus når man bor i Danmark er, at Kintobe taskerne er vandtætte – også lynlåse, så de kan tåle både en byge – også af den kraftige slags – regn og sne. Det er letvægtstasker og uanset model, kan du være sikker på funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Og altså alt sammen i genanvendte materialer, der altid udgør en Kintobe taske.

ANSVARLIGHED & MANGFOLDIGHED GIVER KINTOBE INSPIRATION TIL DERES TASKER

En anderledes tilgang til design finder du hos Kintobe i den forstand, at de inviterer forskellige designere ind til hver en ny kollektion, de laver. Det gør de, fordi de mener det ganske bogstaveligt med det mangfoldige. Til mangfoldighed ser Kintobe gerne forskellige designeres take på en taske designet omkring deres idéer og værdier. Det giver spændende tasker og nye kollektioner, man ser frem til. For hvad har de nu fundet på?

For Kintobe handler det om at tage ansvar samtidig med at drive en forretning og designe tasker. Det er nemlig af yderste vigtighed for dem at være med til at gøre verden til et bedre sted. Derfor fremstilles Kintobe tasker i Vietnam hos virksomheder, der auditeres af Fair to Wear Foundation for ordentlige og sikre arbejdsforhold. Og som nævnt er alle tasker i genanvendte materialer. Står det til Kintobe, så er en Kintobe taske også verdens mest bæredygtige taske. Og det er deres klare vision og de arbejder målrettet mod at undersøge, hvor bæredygtig en taske rent faktisk kan blive. De leder konstant efter nye materialer og produktionsmetoder så de kan nå deres mål og med sikkerhed sige, at de har produceret en 100% bæredygtig taske. Såfremt det kan lade sig gøre.