Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

undertøj

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Vil du føle dig komfortabelt klædt på fra yderst til inderst, er det vigtigt at prioritere undertøj af høj kvalitet. Hos Langsamt finder du undertøj til kvinder i mange elegante modeller skabt i de blødeste kvalitetsmaterialer, der gør at undertøjet knapt mærkes. Vælg blandt flere klassiske, feminine styles her, og forkæl dig selv med nyt undertøj til garderoben.

Komfortabelt undertøj til damer i gennemtænkte designs

Livet er for kort til undertøj, der strammer eller på anden vis generer. Derfor har vi udvalgt en række af komfortable styles i naturlige materialer og med et klassisk snit, der gør trusser og bh’er såvel som andet lingeri virkelig skønt at have på. Lingeri er ofte en meget personlig og individuel sag, og med de mange forskellige designs her i sortimentet, har du altid mange muligheder for at finde undertøj til damer, der matcher dine præferencer både i forhold til pasform, materialer og komfort. Miks og match rigtig gerne på tværs af de enkelte styles, og glæd dig til at nyde godt af en gennemført undertøjsgarderobe med flot lingeri til både hverdagsbrug og særlige anledninger.

Økologisk undertøj og ansvarligt fair fremstillet undertøj til kvinder i naturlige materialer

Som vores øvrige produkter er også vores udvalg af undertøj til kvinder produceret under ansvarlige forhold og i nøje udvalgte materialer som økologisk bomuld, silke, uld samt genanvendt nylon, polyester og elastan. Mange af produkterne er GOTS-, OEKO-TEX- og/eller PETA-certificerede og er dermed et godt valg, hvis du ønsker at værne om sundhed for mennesker og miljø. Da vi gerne vil være så gennemsigtige som muligt, vil du under flere af vores styles kunne læse dig frem til nærmere information om fremstillingsland, materialer, certificeringer med mere, så du kan handle efter de værdier, der betyder noget for dig.

Undertøj for enhver smag til kvinder i alle aldre

Uanset hvordan du bedst kan lide dit undertøj, vil du højst sandsynligt finde undertøj, der falder i din smag, blandt vores undertøj til kvinder her. Fælles for alle styles er, at der er kræset om det gode håndværk, og at kvaliteten er i top, så du kan have glæde af dit nye undertøj i mange år trods hyppig brug.

Vi tilbyder både undertøj til kvinder i helt afdæmpede farver samt i mere iøjnefaldende farvetoner, og pasformen varierer naturligvis også fra style til style. Det er helt op til dig at finde det undertøj, du synes er aller pænest, og som du vil nyde at tage på og føle dig flot i. Selvom det er de færreste, der kommer til at se, hvad du har på inderst inde, kan du sagtens tillade dig at stille krav til dit undertøj – noget vi allerede har gjort på dine vegne ved at sikre behageligt undertøj i holdbare, miljøvenlige materialer, der er en bæredygtig investering til dit klædeskab. Alt sammen undertøj, der selvfølgelig er i orden og fra brands med gode certificeringer.

Køb nyt undertøj til damer online hos Langsamt

Skal din undertøjsgarderobe opgraderes med nyt og lækkert undertøj? Tag dig god tid til at undersøge de mange muligheder her, og vælg det undertøj, du allerbedst kan lide. Når favoritterne er fundet, kan du nemt lægge din bestilling og begynde at glæde dig til at få det valgte undertøj hjem inden længe.