Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

notesbøger

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Notesbøger og kalendere i smukke papir-udgaver – det kan også noget!

Hos Langsamt må tingene rent faktisk gerne gå lidt langsomt en gang i mellem. Vi elsker smukke og æstetiske ting og vi har en svaghed for sanseligheden i papir i modsætning til skærm og tastatur og elsker at tage stunder off line og nyde følelsen af papir i hånden i stedet. Det kan både være en god bog, men det kan også være en flot og inspirerende kalender eller en smuk notesbog, der give lyst til skriblerier, kruseduller, tanker, planer, fordybelse og drømme. Derfor har vi valgt et lille udvalg af notesbøger og kalendere, der måske ligger meget langt fra det tøj, vi ellers har i butikken. Men da vores tøj for os også handler om kvalitet, sanselighed og det langsomme gode håndværk, så er der måske ikke helt så langt alligevel.

Find kalendere, notesbøger og guidede notesbøger fra fOkus kalender, Kartotek Copenhagen og LifeWheel

I hvert fald finder du dansk-fremstillede kalender og notesbøger, bla dem fra fOkus kalender og fra Kartotek Copenhagen. Fra sidstnævnte finder du både helt blanke og ‘åbne’ notesbøger (almindelige) og andre, der er såkaldt guidede notesbøger. Kartoteks guidede notesbøger stiller derfor spørgsmål, så du kan reflektere over emner eller gemme dine minder i en smukt udformet notesbog. Få din opmærksomhed rettet mod taknemmelighed i Gratitude notesbogen fra både Kartotek og LifeWheel Planner. Smukt indbunde og altid dejlige at tage frem.

Skab masser af små fredsfyldte rum med ro i hverdagen, sæt tempoet ned og lad dig forføre af æstetiske detaljer på miljøvenligt papir.