Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

overdele

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Overdele: Lækker strik til alle årstider, basisbluser, klassiske skjorter, jakker & overshirts, veste, yogatoppe, sommertoppe mm

Overdele er nok en lidt bred betegnelse for en af de største kategorier hos Langsamt. Og du finder overdele af alskens – altid lækre – slags i de bedste kvaliteter og altid fair og ansvarligt produceret lige som alt, du finder hos Langsamt online. Og i butikkerne i Roskilde og København med samme udvalg. Her er overdele, bluser, t-shirts, skjorter og strik til både sommer og vinter plus årstiderne imellem. Til fest og til hverdag. Til yoga. Og så elsker vi det smukke design, hvor godt håndværk, design, æstetik og etik går hånd i hånd. Det får du forhåbentligt øje på, hvis du bladrer siderne med overdele og bluser til kvinder igennem. Se lidt mere info om udvalget herunder:

Find basisbluser, t-shirts og toppe – sikre garderobefavoritter

Tjek vores store udvalg af toppe, t-shirts og bluser til kvinder og basisgarderoben. Hos Langsamt har vi en svaghed for basistøj i de absolut blødeste kvaliteter, der gør det til ren velvære at have basisblusen på. Derfor er det basisbluser, t-shirts og toppe i bla økologisk uld og økologisk bomuld, du finder her og kan klikke hjem. Eller det er bluser i hør, strik og tencel. Ensfarvede basisbluser eller bluser med hulmønster, print, striber og i strik. Til enhver årstid og altid i bedste og blødeste kvalitet, som du kan nyde hverdagen i. Bluser og toppe til at have inderst og underst eller bruge i sig selv. Fra de skønneste brands af dem, der også tænker miljø og socialt ansvar ind i deres produktion, så du kan få certificeret tøj til langsomme dage med vores store Slow Clothing Fairly made udvalg.

Find strik i mange afskygninger: Veste, pullovers, sweatre og undertrøjer

Strik er unægteligt noget af en yndlings-ting hos Langsamt. Hvad enten det er i lækre uld-kvaliteter som økologisk merinould, alpaka, kashmir eller økologisk bomuld. Derfor finder du et stort udvalg af strik hos Langsamt, både helt fine kvaliteter og de vamsede og kraftige, så der er til enhver årstid. En vest kan gøre underværker både varmemæssigt og pynte-mæssigt lige som en kortærmet strikket bluse, der også kan bruges som vest. Og hvem går ikke af vejen for en tyk og vamset sweater, når graderne nærmer sig frost? Uanset hvilket mærke du falder for og hvilken kvalitet, er udvalget af strik til kvinder hos Langsamt nøje udsøgt med henblik på kvalitet og ansvarlighed. Trøjer og undertrøjer i uld er i enten Gots-certificeret økologisk uld eller anden ansvarlig uld.

Skjorter til kvinder og dansk design til hverdag, arbejde og fest

‘Skjorten er en klassisk beklædningsgenstand og en af dem, vi aldrig bliver trætte af hos Langsamt. Derfor finder du et stort udvalg af skjorter til kvinder i nogle af vores yndlingsmaterialer fra nogen af vores yndlingsdesignere. Heriblandt flere danske designere, der også selv syer deres fine skjorter i Danmark. Find skjorter til damer i silke, økologisk bomuld, tencel og hør. Skjorter, du kan bruge til hverdag og job og de særligt udvalgte til fest og farver. Blader igennem vores skjorter online eller kig forbi i butikkerne.

Yoga-toppe og overdele til afslapning og ferie

Yogatoppe og bluser til yoga er også noget, du finder hos Langsamt. Faktisk i et voksende udvalg. Mest en dels i økologisk bomuld, der er åndbart og dejligt at have på og lave yoga i. Og som du kan se, er flere af vores yogabluser og toppe unisex og ikke kun til kvinder. Du finder også skønne sweatshirts og toppe, der altid er behagelige at have på uanset om du er aktiv og dyrker sport eller yoga eller lige skal have noget at varme dig i efter en tur i yoga-studiet. Eller bare tager en slapper. Går dig en dejlig tur måske. Nyd vores overdele til kvinder, uanset hvilke!