Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

kjoler

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Kjolekærlighed til flotte kjoler fra brands med masser på hjertet

Vi elsker kjoler, så er det sagt! Og derfor finder du selvfølgelig et hav af ansvarligt fremstillede kjoler hos Langsamt. Vi elsker selv at gå i kjole om sommeren med bare solbrune ben og vi elsker lige så meget at hoppe i en strikket ulden kjole om vinteren. Så vi jubler i virkeligheden højt over, at der findes kjoler til alle årstider. Hverdagskjoler og festkjoler. Strikkjoler, silkekjoler, stropkjoler, slå-om kjoler, skjortekjoler, smækkjoler/spencere, klassiske kjoler, farvelade kjoler, dansk fremstillede kjoler, hørkjoler, økologiske kjoler, bæredygtige kjoler – så tæt på, man kan komme. Fair fremstillede kjoler. Kjoler med plads og luft i skørtet og kropsnære kjoler. Maxi kjoler, Midi kjoler og mini kjoler. Og derfor byder vi med største glæde velkommen her til vores kategori smækfyldt med kjoler! I alskens farver og snit. Ikke nødvendigvis mainstream kjoler, du finder på hvert et gadehjørne, men udsøgte kjoler til kvinder efter design, kvalitet og en god portion sund fornuft, der betyder ordentlige materialer og en fair fremstilling hos os. Kjoler fra mærker med mere end flotte designs og kjoler i kvalitet på hjerte. Vi håber, at du finder noget, du kan lide.

Lidt om yndlingskjoler – hvilken kjole foretrækker du?

Der findes masser af dejlige kjoler. Og så findes der yndlingskjoler, der forbliver en skat i garderoben, enten fordi det bare er den blødeste og mest behagelige kjole, der altid sidder godt. Eller fordi, der er kælet lidt ekstra for detaljerne og/eller materialet. Fordi farven er lige spot on til dig og fordi pasformen er det. Fordi materialet er det, der for dig føles bedst mod huden. Fordi der er plads og luft i kjolen. Eller det modsatte. Åleslank og slim. Fordi du har det bedst i en maxi kjole, en midi kjole eller den lille korte sorte. Fordi den er åndbar og let at have på. Måske fordi, det er en kjole med lommer, for det skal der næsten til. Fordi kjolen er varm og blød, når det er koldt uden for. Fordi alle bemærker dig, når du kommer gående og du får masser af ros eller fordi kjolen bare føles godt. Fordi kjolen giver dig masser af power! Tænk dig godt om, inden du vælger, så du får valgt en kjole, du kan blive glad for i mange år og som helst også gerne bliver yndlingskjolen. En kjole, du får noget nær et dejligt kærlighedsforhold til. For der skal som bekendt to til tango og selvom den ene er et menneske, den anden en kjole i dette tilfælde, så må kjolen gerne være med til at give give dig følelsen af velbefindende og velvære, saft, kraft og kvindelig styrke eller ynde og bestyrke dig i at stråle.

Lidt om udvalget af kjoler online og se Langsamt kjoler i Roskilde og kjoler på Vesterbro

Du finder mange forskellige kjoler hos Langsamt og lad mig straks slå det fast – uanset hvilken, du falder for, så er alle kjoler fremstillet ansvarligt og i miljøvenlige materialer. Altid i naturlige materialer, for godt nok er genanvendt polyester et vidunderligt materiale til badetøj og regntøj mm, men hos Langsamt vil vi gerne have naturlige og åndbare tekstiler mod huden, når det kommer til kjoler. En Langsamt kjole er som oftest certificeret og kommer fra certificerede brands. Har du det bedst i bomuld, finder du naturligvis Gots-certificerede økologiske kjoler og ellers elsker vi hør, tencel, ecovero, uld og silke. Så du også kan iklæde dig en skøn hørkjole, en elegant silkekjole eller kjoler i enten vævet eller jersey-kvaliteter af eksempelvis tencel og ecovero. Glæd dig til det igen bliver efterår og vinter med den rigtige uldkjole i skabet.

Find dejlige økologiske kjoler til basisgarderoben fra bla Basic Apparel. Økologiske skjortekjoler fra bla Grobund og Schulz by Crowd. Klassiske sømandsstribede kjoler i Gots-certificeret økologisk bomuld fra franske Armor Lux. Ekstra bløde og spændende teksturer fra bla Serendipity Organics og Jungle Folk. Skønne afslappede designs, kvalitetsmaterialer, farver, sjov og ballade fra Thinking mu. Kjoler til fest og hverdag fra tyske Armedangels, der også tænker på det enkle og glade i god pasform, når de designer og kvaliteten mod din hud. Til efterårsvejr med rusk og blæst og til vinterhi finder du masser af skønne kjoler i strik – uldkjoler, der varmer og samtidig er bløde fra bla Dinadi, Gudrun & Gudrun og danske Klitmøller Collective. Find stil og klassisk elegance i kjolerne fra Schulz by Crowd. Find masser af dansk-designede kjoler, men rent faktisk også kjoler fremstillet og håndsyet i Danmark fra mærker som Signe Anina, Idem og Salberg Solberg. Enestående kjoler i genanvendte materialer fra bla La Femme Rousse.

Ekstravagante kjoler med vildskab, fest og farve – bla Henrik Vibskov kjoler og Kowtow kjoler

Vi er lidt kede af at tale om kjoler, der er creme de la creme eller kjolernes Rolls Royce. For vi synes selv, at alle kjoler i vores Langsamt udvalg har stor værdi og er fantastiske og smukke kjoler. Og så er der alligevel nogle, der stikker lidt ud for deres ekstravagante designs, ekstra kreativet, vildskab, enestående og ofte farverige prints og silhuetter. Kjoler med et mere arty take. Stadig i ualmindeligt lækre kvaliteter, fair og ansvarligt fremstillet, så nogen vil kalde dem bæredygtige kjoler. Tag feks et kig på kjolerne fra Henrik Vibskov og Kowtow. Der er noget skulpturelt og kunstnerisk over dem og de har hver især deres helt eget særpræg. Og alligevel er der et tydeligt DNA, så man ikke er i tvivl om, at det er en Henrik Vibskov kjole eller en Kowtow kjole. Kjoler, der i hvert fald giver dig lyst til at drømme. Og som også er en drøm at have på. Det synes vi heldigvis alle kjolerne på Langsamt hylderne er. Find din favorit kjole online eller kom endelig forbi og prøv kjoler i Roskilde eller vores kjoler på Vesterbro og del din kjoleglæde med os.