Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Beaumont Organic

Engelsk brand med afslappende garderobeklassikere i ekstra blød økologisk bomuld i høj kvalitet. Omdrejningspunktet er Gots-certificeret økologisk bomuld, men Beaumont Organic benytter sig også og andre skønne materialer som hør og uld. Og så har Beaumont Organic selvfølgelig en ansvarlig produktion i Portugal. Deres tøj er enkelt og står alligevel ud med smukke farver og elegante detaljer, så man kan forelske sig og få tøj, man har lyst til at bruge igen og igen. Kvaliteterne giver også lyst til flittig brug af Beaumont Organic tøj.

Beaumont Organic – Underspillet kvalitetstøj, der får en til at føle sig godt tilpas

Beaumont Organic er et engelsk brand, der først og fremmest designer og fremstiller lækkert & ekstra blødt tøj. I udsøgte kvaliteter, man bliver glad af at have mod huden. Selvfølgelig i økologisk bomuld og andre skønne ansvarligt fremstillede tekstiler. Og altid naturlige materialer som Gots-certificeret økologisk bomuld, hør, tencel og mulesing-fri uld. Deres kollektioner er fyldt med garderobeklassikere, der stikker ud på deres afdæmpede måde, fordi den bedst mærkes i de gode kvaliteter. Hos Beaumont Organic holder de af det minimalistiske design, der dog ikke behøver at være kedeligt, fordi farverne er flotte, teksturen og blødheden mod huden noget nær ubeskrivelig.

Hos Beaumont Organic går de meget op i transparens. Du kan derfor men lethed finde rundt på deres egen hjemmeside og læse om leverandører, certificeringer, arbejdsforhold mm. Leder du efter enkle, smukke designs i udsøgte, naturlige kvaliteter, så tjek Beaumont Organic online her eller kom forbi butikkerne på Vesterbro i København eller den i Roskilde. Så kan du bedre mærke og er altid velkommen til at prøve.