Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

our

Journal

På vores journal side kan du læse små tekster om det smukke der inspirere os, og vi vil med lige dele skepsis og begejstring stille os selv og andre spørgmål omkring bæredygtighed.

Choose category:
gæsteindlæg
guides og inspiration
Små artikler
All
dinadi -6

gæsteindlæg

Er uld bæredygtigt? Hvorfor og hvorfor ikke?

Hvad skal du gå efter, hvis du gerne vil have en sweater for livstid. Hvordan undgår man fnuller, hvornår er kunstmaterialer i uld godt og skidt, hvad er dine uld-præferencer? Flyffy og vamset, fast og kraftig, tynd og fin eller noget helt fjerde. Mange elsker uld, og vi er selv med i klubben. Uldfans kender til de mange gode kvaliteter ved uld såsom varmen, åndbarheden, det slidstærke og det praktiske. Når det kommer til uld og bæredygtigthed er det en kontroversiel sag, og diskussionen om, hvorvidt uld er bæredygtigt eller ej, rummer argumenter, der favner bredt - lige fra dyreprutter over dyrevelfærd og til vandforbrug.

læs mere

DSC_2137

Små artikler

Dinadi – Social økonomisk strik fra Nepal

Spot på en af butikkens bæredygtige mærker, Dinadi. Deres mission er simpel og beundringsværdig; at sikrer gode arbejdsforhold for kvinder i Nepal, som på den ene eller anden måde er påvirket af kønsdiskrimination og fattigdom. Preston og Mirjam, grundlæggerne af Dinadi, brænder for de gode arbejdsforhold som for dem starter ved blandt andet: løn der er til at leve af, tilskud til skolegang og pension, sygeforsikring, fleksible arbejdstider, og deling af virksomhedens overskud.

læs mere

IMG_7945

gæsteindlæg

Hvad!? Er min kjole lavet af træ?

I denne artikel vil Johanne Stenstrup fra bloggen Bedre Mode, forklare hvordan noget af det blødeste tøj i din garderobe er lavet af træ. I miniartiklen kan du blive klogere

på: Hvad en regenereret fiber er, hvad cellulose baseret betyder, og hvad forskellen på viskose, tencel, lyocell og modal er. Glæd dig til en grundig og spændene materialeguide fra Johanne.

læs mere

cover4

Små artikler

Slow clothing

Vores bud på en tolkning af Slow Clothing

læs mere

vask

guides og inspiration

Min mors bedste vaskeråd

søndagsvasken vil nok altid være træls, men her er et par gode råd fra min mor til hvordan du vasker så skånsomt, nemt og miljøvenligt som muligt.

læs mere