Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

yogatøj

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Åndbart, økologisk yogatøj og økologisk sportstøj til aktivitet og stilhed hos Langsamt

Dyrker du yoga, mindfulness, meditation eller sport, hvor du helst vil have det mest åndbare og blødeste yogatøj og sportstøj? Så træk blot vejret dybt og fortsæt roligt her. Vi har nemlig udvalgt det blødeste og mest fleksible og dejligste økologiske yogatøj og sportstøj. Fra mærker med certificeringerne i orden, så du kan træne og dyrke yoga vel vidende at dit yogatøj er ordentligt og fair produceret. Af mennesker, der har dyrket, syet og fremstillet under ordentlige forhold. Du finder nemlig mærker som Gai Lisva, People Tree og Yogamii, der alle som minimum er Gots-certificerede og derfor kan du være sikker på fair produceret og økologsk tøj til både yoga, meditation, sport og generel velvære, for tøjet på hylderne her er altid smørblødt mod huden og dejligt at have på. Uanset om du er aktiv eller helt stille. Slapper af eller er i aktion.

Økologisk yogatøj til damer & herrer fra Yogamii

Vi er faldet pladask for det danske mærke Yogamii. Det hele er i orden hos dem og de har økologisk yogatøj i bedste og blødeste kvalitet til både mænd og kvinder. Du finder derfor smørbløde designs til både dig selv og din partner og I behøver ikke at dyrke yoga for at kunne nyde godt af yogamii yogatøj. Det kan nemlig også bruges til anden sport og det kan bruges til meditation og til ren afslapning og velvære døgnet rundt. Faktisk er yogamii tøj tøj, der er svært at komme ud af igen, for man vil helst bare bevare den bløde og dejlige følelse mod sin hud og det kan man heldigvis også bare gøre. Er du også fan af blødt, åndbart, bevægeligt kvalitets-yogatøj, så er der masser af forkælelse til hud, sanser og eventuelle yogatimer her.

Fair trade & økologisk yogatøj fra People Tree. Blødt, åndbart tøj til yoga online fra Gai Lisva og Colorful Standard

Engelske People Tree er både Gots- & fair trade certificeret. De har også et lækkert udvalg af økologisk yogatøj, som du kan svøbe dig i og nyde både i aktivitet og i ro og mindfulness. Gai Lisva har lækkert yogatøj i modal, der er et smørblødt og åndbart materiale og derfor vidunderligt at kravle i. Vi er vilde med deres batik-indfarvning og kvalitet og du finder derfor Gai Lisva yogatøj på vores Langsamt hylder, lige som du finder bløde styles som sweatshirts og sweatpants fra Colorful Standard, der er bløde og lune til træning, yoga og afslapning.