Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

strømper

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Strømper til kvinder designet til fodglæde og tøjglæde

Strømper er en beklædningsgenstand, der måske ikke altid tillægges den helt store betydning. Sådan er det ikke hos Langsamt. Vi har fundet ud af, hvor megen glæde og velbefindende et par gode strømper kan give. Hvor dejligt det kan være at kigge ned på sine fødder, når de ikke er i sko og blive mødt af dejlige farver og mønstre. Derfor finder du både klassiske, ensfarvede strømper og de mere farverige strømper hos os.

Selvfølgelig skal strømper også føles godt mod huden og derfor finder du strømper i høj kvalitet og i tekstiler, der føles godt mod huden. Så både du og dine fødder kan have det godt og føle velvære. Både når dine fødder er ‘lukket inde’ i dine sko og støvler og når de ikke er. Med andre ord kan du scrolle ned over siden og finde strømper til kvinder, du har det godt i. Strømperne er helst i naturlige, ansvarlige materialer som økologisk uld, økologisk bomuld og lidt finere og tyndere strømper i genanvendte materialer.

Køb strømper og sokker fra bla Dear Denier, Hirsch, Joha, Swedish Stockings og Woron

Hvis du tænker over materialer og har det betydning for dig, hvad du har mod huden, så kan du glæde dig til vores udvalg af økologiske strømper i uld eller bomuld. Vi har uldstrømper og sokker fra bla Dear Denier, Hirsch, Joha og Swedish Stockings. Fra Dear Denier dejligt kraftige strømper i blokfarver og i en kvalitet, der ikke bliver slidt på hæl og tå men kan give strømpeglæde i mange år. De er samtidig ekstremt bløde og vidunderligt varme. Fra Hirsch og Joha er det mere strømper over i sokker og fra Swedish Stockings er det tynde kvaliteter med et mere elegant touch.

Du finder også vores yndlingsstrømper i økologisk bomuld her på siden fra bla Dear Denier, Colorful Standard og Woron. Ensfarvede og mønstrede og lige skønne alle sammen. Delikate med hulmønster. Skal strømperne være ekstra tynde til de pæne sko, er der også en udvalg af udsøgte strømper, du kan glæde dig til. Køb strømper online eller kig forbi på Vesterbro og i Roskilde, hvis du vil mærke kvaliteten først.